Caute pocula som vraj ked sa berie antikoncepcia tak kila idu tazsie dole vraj kvoli hormonom ci co tak rada by som ake mate skusenosti da sa schudnut v pohode ale to ozaj ide tazsie ja berem logest.tak vsetky skusenosti su vytane tiez ma zaujimaju aj nejake rady ze ako to teda zlepsit to chudnutie aby to neslo tak tazko ....co treba a tak dakujem za vsetky rozumne odpovede
Ahoj baby, Maitalon poznám veľmi dobre, sama ho užívam a trošku sa vyznám, mám vyštudovanú farmáciu. Som s ním spokojná. Sú rôzne druhy antikoncepcie, ktoré obsahujú rôzne druhy hormónov. Pri Maitalone baby určite nepriberajú, je to antikoncepcia hlavne pre dievčatá, ktoré nechcú pribrať, takže pri nej určite nepriberiete ani gram, samozrejme nemôžete sa prejedať 🙂. Maitalon obsahuje hormón drospirenón, ktorý má antimineralokortikoidný - antialdosterónový efekt, Aldosterón je hormón, kt. sa tvorí v tele, v kôre nadobličiek a ten viaže na seba vodu, sodík a zadržiava ho v tele, drospirenón obsiahnutý v Maitalone zabraňuje tomu, aby Aldosterón v tele viazal na seba vodu, sodík a dochádzalo k ich retencii, vďaka drospirenónu nedochádza k retencii vody, sodíka, ale k ich vylučovaniu z tela, čiže žena nie je pár dní pred menzesom a pár po naliata, nafúknuta, nemá naliate prsníky, hlavne ju nebolia a nepociťuje ani bolesť hlavy, krížov, v podbrušku atď... Má mnohé výhody, vyskúšajte a uvidíte, Už dlhší čas ho užívam a stále som spokojná a nemusíte sa obávať hormónov v antikoncepcii, je tam nepatrné množstvo, Maitalon - drospirenón je bezpečný. Ahojte
@martusssska daljem ti krasne lebo ja som zacala behavat rano a proste nic sa nedeje a nechapem preco stym naliatim mavam to iste ale nie nejak extremne len brucho mi hrozne nafukne oki moc ti dakujem pockam toto jedno plato a pokial sa nic nezmeni tak vysadim
@radulienocka diki moc aj tebe asi by som mala zmenit teda ked pisete ze tato je lepsia co stoji na 3mesiace a ked doberem tuto svoju logest tak hned mozem brat ten maitalon
Ahoj sangre a aj zvyšok, pravda, pravda, že priberieš po antikoncepcii, preto som si vybrala pred rokom Maitalon a som nadmieru spokojná, ani gram tuku 🙂, neviem čo je to bolesť hlavy, brucha, krížov a nie som ani náladová harpia 🙂, všetko je tak ako má byť a užívam si výhody Maitalonu, čiže antikoncepcie ako takej a aj môj milý 🙂, neváhaj a vypýtaj si u svojho lekára Maitalon a neolutuješ. Pááááá
Ahoj, na tri mesiace stojí 29, niekde 30 eur. Dobrá kvalitná antikoncepcia za rozumnú cenu. Ale tak stoja asi všetky. Maj sa krásne, pa 🙂
Ahojte, presne tak okolo 30 eur.
Super baby diky moc za radu 🙂🙂aj tato maja tak stoji takze supis
Ahojte, ja kupujem Maitalon v Prešove v Maxe za 30,66eur. Odporúčam, je super. Vôbec nie som naliata dokonca sa mi podarilo schudnúť 9 kíl. Je pravda, že som upravila stravu, prestala piť sladké nápoje, sladiť kávu a začala som behať. Za najvačšie pozitívum Maitalonu považujem, že po jeho užívaní sa mi vrátil sexuálny apetít 😉 🙂
@radulienocka ak by si bola taká odborníčka, vedela by si, že aj antikoncepcia "karhleight" obsahuje drospirenón.. takže ani tá by nemala viezť ku priberaniu.. 🙂 keďže ty študuješ farmáciu, ja som medička a teraz sa môžme doťahovať, kto má pravdu a kto má aké skúsenosti s " lekárskou praxou " 🙂 😉
Caute este mam otazocku ked chcem zmenit HA jak na to doberem balenie logest potom je 7dnova pauza a zacnem prvu stou novou ???alebo jak doberem logest dostanem menstruaciu a prvy den menstruaciu aj prvu tabletku novej???dik uz si nepamatam ako to je 😀
Ahoj sangre, poznám tento problém veľmi dobre, tiež som mala zopár kíl naviac. Bojovala som s tým dlhšie, moja gynekologička síce tvrdila, že hormóny, ktoré obsahujú antikoncepcie nemajú nič spoločné s priberaním, ale ja som iného názoru, užívala som Kahrleit, nemala som nejaké výraznejšie problémy, ale ako som začala užívať túto antikoncepciu tak som pribrala nejakých 7 kíl a to som nezačala nejak viac jesť, predtým ako som mala dostať menštruáciu som sa cítila ako lopta, išla som prasknúť, bolela ma hlava a bola som dosť nervná, brala som ju asi necelý rok, nedarilo sa mi vôbec zhodiť tie kilečká, čo som mala naviac a aj môj manžel si to všimol, tak som s tým chcela niečo urobiť, zmenila som lekárku a aj antikoncepciu, nový lekár mi predpísal Maitalon a odvtedy nemám žiadny problém a hlavne sa mi podarilo schudnúť, nedržím žiadnu diétu, jem rovnako a stále si držím svoju váhu a aj manžel si pochvaluje 🙂, lekár mi dal Maitalon preto, lebo nedochádza k PMS, celkom som to nepochopila, ale v konečnom dôsleku ide o to, že sa v tele nezadržiava voda, preto žena nie je pred menštruáciou naliata ako lopta a hlavne nervná, nevyjadrila som sa síce úplne k tvojej anitkoncepcii, nepoznám ju, ale ja som mala ten istý problém, len s inou antikoncepciu, ahoj.