Antikoncepcia a bolesť lýtka - skúsenosti

3. jún 2021

Ahojte. Začala som užívať antikoncepciu, práve som skončila prvý týždeň druhého mesiaca a začalo ma bolieť lýtko. Volala som dr. tak mi kázala doužívať blister a vysadiť, len to sú ešte tri týždne, tak mám obavy. Máte niektorá podobnú skúsenosť, vysadili ste hneď, alebo doužívali blister?

patus_2
3. jún 2021

Bolesti a opuch lýtka môžu súvisieť aj s užívaním hak. Krvné testy na zrážanlivosť ti gynekologička robila? Každopádne sa nenechaj odbiť u lekára, skús sa poinformovat u viacerých lekárov ako postupovať ďalej. Ja osobne by som vysadila hneď , síce si rozhadzes cyklus, ale lepšie ako tromboza. Ak by bolesť neprichádzala, tak kľudne choď na pohotovosť

minimano111
7. aug 2021

Ahoj. Ako si dopadla? Mam ten isty priblem. Druhy mesiac berem HAK. Uz viac ako tyzden ma strasne bolia nohy, lytka. Este mam 2 tabletky potom uz viac nechcem brat. Tebe prestali bolesti po vynechani HAK. Strasne sa bojim ze dostanrm trombozu

autor
7. aug 2021

@minimano111 Ahoj. Mne bolesť prešla, asi som si ho niekde natiahla. Doužívala som, čo som mala doma a vysadila, strach mi ďalšie brať nedovolí.

minimano111
7. aug 2021

Dakujem za odpoved. Z vonka nic nevidno na nohach, ziadny opuch, ani na dotyk nebolia. Je to taka zvlastna bolest vo vnutri lytkach. Mozno ze u mna je to aj psychika uz. Vcera ma neboleli nohy. Ani v noci necitim bolest. Ked nesustredim tak ma bolia menej. Mylim si ze doberem tie 2 tabletky a definitivne koncim s Hak. Tento mesiac mam aj tocenie hlavy kazdy den. Dufam, ze potom ma prejdu tieto problemy.

minimano111
7. aug 2021

Este by som sa chcela opytat po vynechaní Hak kedy ustupili bolesti noh? Uz som taka nervozna z toho. Az sa bojim uzit tie posledne 2 tabletky. Ale nechcem ich vynechat lebo som mala sex predvcerom sice s kondomom, ale radsej ich doberem

minimano111
7. aug 2021

Zabudla som sa opytat ci ta boleli obe lytka alebo iba na jednej nohe. Lebo mne zacala pravou nohou a par dni ma bolia obe naraz.