Antikoncepcia a akné

mandarinka_1
23. dec 2024

Ahojte! Chcela by som sa spýtať ohľadom antikoncepcie Belara. Lekár mi chce predpísať ,pretože mám nepravidelnú menštruáciu a zároveň mám aj problematickú pleť ( stredne ťažké akné). Si myslíte,že mi to pomôže aj na pleť? Ďakujem krásne za odpovede! 🙂

jankajanka13
23. dec 2024

@mandarinka_1 mam ju 6 rokov, od 16.r a pomohla mi na tazke akne a aj na upravu kramov. Vedlajsie ucinky nemam.

koniarova
23. dec 2024

Pomôže.

dezolat
23. dec 2024

Hormonálna antikoncepcia pomôže. Ale čo poznám ženy, ktoré to brali, tak VŠETKY mali problém otehotnieť, keď to vysadili s tým, že chcú mať dieťa...

monikkatt
23. dec 2024

@mandarinka_1 tato antikoncepcia je aj na akne takze pomoze. Mne pomohla a ziadne problemy s otehotnenim som nemala ako sa pise vyssie. 2x vysadena, 2x hned tehotna

dezolat
23. dec 2024

@monikkatt To je super. Ale skús sa opýtať žien ktoré nemôžu otehotnieť, ako riešili antikoncepciu...

monikkatt
24. dec 2024

@dezolat nie vsetky zeny ktore beru antikoncepciu automaticky nemozu otehotniet. A ak nemozu zvycajne maju aj ine problemy ktore to sposobuju, nie antikoncepcia. Mnohym zenam sa nasadzuje na par mesiacov prave ked nemozu otehotniet lebo po vysadeni sa telo "nastartuje" a je vysoka pravdepodobnost tehotenstva 🤷‍♀️ urcite by som netvrdila ze po brani antiky nebude moct otehotniet. Kazdy nech sa rozhodne podla seba a podla odporuceni lekara.
A autorka tu riesi akne, nie tehotenstvo

dezolat
24. dec 2024

@monikkatt Súhlas. Ale hormonálna antikoncepcia znižuje šancu otehotnieť po jej vysadení, nehovoriac o podstatne vyšších rizikách fatálnejších ochorení. Gynekologičky radi predpisujú, ale samé by si to nedali. Hold biznis je biznis...

stanulienkat
24. dec 2024

@dezolat prosim ta netrep. Skor je vacsia sanca otehotniet. Poznam vela bab, co brali Atk a nemali najmensi problem. Vratane mna. V dnesnej Atk je minimalne mnozstvo hormonov oproti 60.-80. rokom.
Milujem mudrcov a konspiratorov tvojho typu. Rozumel by si si s egonom.
Autorka-mne to tiez predpisali na akne a nepomohlo.

dezolat
24. dec 2024

@stanulienkat som dezolát a plne rešpektujem tvoj názor. Rovnako som rád, že som povedal ten svoj a že ho niekto nezhodí ako ty a trošku preskúma túto problematiku, popýta sa a podľa toho sa zariadi. Človek sa nemôže hrať na Boha. Teraz mám kariéru, treba zarobiť peniaze, treba si užiť a tak budem brať tabletky. Ok, už sme pripravení, máme postavenie, peniaze, ideme si urobiť decko. A potom lietajú po fórach, kde sa je najlepšia klinika na oplodnenie a dajú za to majetok. Život nefunguje na vypínač. Ak sa človek začne hrať na Boha, skončí to zle.

stanulienkat
24. dec 2024

@dezolat skus zobrat do uvahy zvysujuci sa vek rodicov, potraviny, ktore jeme, co pijeme, v com perieme, co dychame, ze sa ludia nehybu, prejedaju sa atd. Ludia maju uplne iny zivotny styl ako pred 30-60 rokmi. Sedia a zeru. Vypichol si si, co ti vyhovuje. Zabudol si dodat , ze hnusny pharma priemysel. 😉

dezolat
24. dec 2024

@stanulienkat prajem pekné sezónne sviatky a želám tebe, aj zvyšným 78,657 pohlaví veľa úspešných tehotentstiev. Sláva Ukrajine, vakcína je sloboda, spolu to dokážeme ;)

lila246
24. dec 2024

Ahoj, mne pomohla, ked chces napis spravu poslem foto <3

stanulienkat
24. dec 2024

@dezolat tvoj nick ta plne vystihuje.

dezolat
24. dec 2024

@stanulienkat ďakujem. Snažil som sa. Dúfam, že ma nezastrelíš. Viem, že slniečka ako ty by nás najradšej nevideli, ale čo už. Pekný sezónny sviatok. Allahu akhbar 🙂