Ahojte! Chcela by som sa spýtať ohľadom antikoncepcie Belara. Lekár mi chce predpísať ,pretože mám nepravidelnú menštruáciu a zároveň mám aj problematickú pleť ( stredne ťažké akné). Si myslíte,že mi to pomôže aj na pleť? Ďakujem krásne za odpovede! 🙂
Pomôže.
Hormonálna antikoncepcia pomôže. Ale čo poznám ženy, ktoré to brali, tak VŠETKY mali problém otehotnieť, keď to vysadili s tým, že chcú mať dieťa...
@mandarinka_1 tato antikoncepcia je aj na akne takze pomoze. Mne pomohla a ziadne problemy s otehotnenim som nemala ako sa pise vyssie. 2x vysadena, 2x hned tehotna
@dezolat nie vsetky zeny ktore beru antikoncepciu automaticky nemozu otehotniet. A ak nemozu zvycajne maju aj ine problemy ktore to sposobuju, nie antikoncepcia. Mnohym zenam sa nasadzuje na par mesiacov prave ked nemozu otehotniet lebo po vysadeni sa telo "nastartuje" a je vysoka pravdepodobnost tehotenstva 🤷♀️ urcite by som netvrdila ze po brani antiky nebude moct otehotniet. Kazdy nech sa rozhodne podla seba a podla odporuceni lekara.
A autorka tu riesi akne, nie tehotenstvo
@dezolat prosim ta netrep. Skor je vacsia sanca otehotniet. Poznam vela bab, co brali Atk a nemali najmensi problem. Vratane mna. V dnesnej Atk je minimalne mnozstvo hormonov oproti 60.-80. rokom.
Milujem mudrcov a konspiratorov tvojho typu. Rozumel by si si s egonom.
Autorka-mne to tiez predpisali na akne a nepomohlo.
@stanulienkat som dezolát a plne rešpektujem tvoj názor. Rovnako som rád, že som povedal ten svoj a že ho niekto nezhodí ako ty a trošku preskúma túto problematiku, popýta sa a podľa toho sa zariadi. Človek sa nemôže hrať na Boha. Teraz mám kariéru, treba zarobiť peniaze, treba si užiť a tak budem brať tabletky. Ok, už sme pripravení, máme postavenie, peniaze, ideme si urobiť decko. A potom lietajú po fórach, kde sa je najlepšia klinika na oplodnenie a dajú za to majetok. Život nefunguje na vypínač. Ak sa človek začne hrať na Boha, skončí to zle.
@dezolat skus zobrat do uvahy zvysujuci sa vek rodicov, potraviny, ktore jeme, co pijeme, v com perieme, co dychame, ze sa ludia nehybu, prejedaju sa atd. Ludia maju uplne iny zivotny styl ako pred 30-60 rokmi. Sedia a zeru. Vypichol si si, co ti vyhovuje. Zabudol si dodat , ze hnusny pharma priemysel. 😉
@stanulienkat prajem pekné sezónne sviatky a želám tebe, aj zvyšným 78,657 pohlaví veľa úspešných tehotentstiev. Sláva Ukrajine, vakcína je sloboda, spolu to dokážeme ;)
Ahoj, mne pomohla, ked chces napis spravu poslem foto <3
@dezolat tvoj nick ta plne vystihuje.
@stanulienkat ďakujem. Snažil som sa. Dúfam, že ma nezastrelíš. Viem, že slniečka ako ty by nás najradšej nevideli, ale čo už. Pekný sezónny sviatok. Allahu akhbar 🙂
@mandarinka_1 mam ju 6 rokov, od 16.r a pomohla mi na tazke akne a aj na upravu kramov. Vedlajsie ucinky nemam.