Baby potrebujem pomoc…užívam vyse roka antikoncepciu, po roku som musela volat aby mi ju nanovo predpísali tak mi ju dali na 3 mesiace…v júni som volala..cize este tento mesiac by som mala mat..no lenze vcera som si ju isla kupit a v lekarni mi povedali ze tam nic nemam ze mam zavolat doktorke nech predpise…volam doktorke..ozve sa len ze od 1.-5.8 maju vsetci dovolenku aj sestričky a doktor…nechapem…a ze mam zavolat na cislo do nemocnice tak som hned zavolala na to cislo co bolo na papiery na dverach…volam do nemocnice, normalne som vysvetlila co potrebujem..absolutne nechapava ma pripojila asi na gynekologiu kde mi to zobral jeden arogantný doktor ktory ma nenechal ani dohovoriť ze zajtra o 12 nech zavolam, ani som nedokončila a vypol ma..dnes teda od 12 volam a samozrejme pevná linka je asi odpojená lebo len rýchle pip pip pip som pocula asi 5 krat som tam volala…tak si hovoeim ze zavolam normalne do nemocnice a tam samozrejme nikto nic neberie…ja si dnes o 15:00 musim dat tabletku..poraďte mi niekto co robit..
@veronikaszabova myslis, ze by mi ju normalne dali ?
Jasne, ved ked chodis do nejakej lekarne pravidelne, tak ta poznaju. Vsetko je o ludoch. Staci sa spytat
Mne dajú vždy bez problémov a doktor dodatočné pošle recept. Ale chodím tam už roky, baby má poznaju
Ved sa dohodni v lekarni, nech ti HAK daju a dodatocne im poskytnes recept.