Prosim vas, je mozne ze se mi pri brani antikoncepce "zblaznily" hormony? Jsem porad nervozni, vybusna. Jsem hnusna na pritele, i kdyz nic spatneho nedela. Staci malickost a uz vybuchnu a zbytecne sa pohadame. Ja jinak zadne problemy nebo stres nemam. Nechapu toto chovani. Je mozne ze to zpusobuje antikoncepce?
Ja takuto skusenost nemam. Uzivala som antikoncepciu dlhe roky a ziadne zmeny nalad som nepocitovala. Cize moze, ale nemusi to suvisiet. Skus porozmyslat, ci nemoze byt dovod aj v niecom inom.
Aj ja mam rovnaku skusenost, ale po zmene na inu znacku to uz bolo v pohode.Dokonca aj kamoske som zachranila vztah ked to uz bolo fakt zle a napadlo ma ci toto nemoze byt dovod jej nalad a hadok a pod.
@lulu0123 mozem sa opytat na aku znacku si presla? mne zatial kazda sposobovala zmeny nalad, nechut na sex atd., no gynekologicka mi ju na zaklade zlych vysledkov kaze brat az kym nebudem chciet mat deti :/
@littlelady Qlaira
@lulu0123 dakujem, citam, ze ako na kazdu, aj na tuto je dost kritiky, no poradim sa este s gynekologickou 🙂
Ano, hormony to mozu sposobit, viem o tom svoje ☹ Ja hormony z tohto dovodu brat nemozem.