Žienky chcela som sa spýtať či máte skúsenosť s pharmatex a či bol spoľahlivý? Rozmýšľam nad tým... Lebo HAK sa bojím zo zdravotných dôvodov.
Všetky diskusie sú staré tak by ma zaujímalo niečo nové? A ako riešite umývanie? Keď sa nesmie mydlo pouzivat. Kombinujte aj s kondómom?
Ale ak máte niekto nejakú dobrú spoľahlivú antiku kľudne napíšte....
Ďakujem za každú radu a odpoveď...
@lorin29 že sa nesmie používať mydlo na intímnu hygienu. Či existuje nejaká alternatíva mydla na intímnu hygienu alebo iba čistá voda.....
Normálne sa máš umývať... Keď si dáš ten pharmatex a pôjdeš sa umyť a použiješ mydlo tak si ho musíš dat znovu... To nie je tak, že už nikdy sa neumyjes 😀
Samozrejme len ak aj po sprche máš sex... Nieže si ho tam budeš kydať 24/7😅
Oki.. a máte s tým skúsenosti? Kombinujte s niečím či je aj samostatne spoľahlivý?
Lactacyd
Ked hladas daco overene na umyvanie int.partii
@opica_skorica dakujem
Ja by som tomu neverila vôbec... Beriem HAK
Hygiena vonkajších pohlavných orgánov po pohlavnom styku je možná iba bez použitia mydla. Musíte zabrániť kontaktu mydla s vagínou, a to ako pred stykom, tak aj po ňom, lebo mydlo i v stopových množstvách ničí liečivo.
S výplachom pošvy po pohlavnom styku je treba počkať najmenej 2 hodiny.
~pribalovy leták ~
My sme roky pouzivali pharmatex a neotehotnela som, ale teda bolo to strasne nepohodlne ked to furt vytekalo. Ja odporucam silikonovy pesar (napr ja mam dobru skusenost s Caya). Len ho jemne potries spermicidnym gelom a zavedies, po styku ho este par hodin nesmies vybrat
@linda117 a používali ste ho samostatné či kombinovane? Myslím ten pharmatex
Samostatne, ale vacsinou sme mali prerusovany styk, hlavne pocas plodnych dni
Ja som používala pharmatex a bol spoľahlivý... Nemali sme okrem toho nič.. A to s tým mydlom trochu nechapem😁