Ahojte...baby poznáte nejaké iné ochrany pri sexe...okrem kondómu (používame ho,ale aj tak sa stále bojím😁) antikoncepciu užívať nemôžem...a prerušovaná súlož neprichádza do úvahy 😃...🙏
Pharmatex krém/čipky.
Pesar
@simona1998 teliesko nie...známa ho mala a neskôr mala problém s otehotnením
Tak si daj este nejaku barierovu antikoncepciu. Skus “Caya”. Kukni na nete.
Tak kombinuj kondom s prerusovanou
Za sú nás sa to nestalo nikomu kto to mal , záleží na tele 🙂 žena žena dala si ťažkú otázku 😂😂 už potom len prerušovaná
Ak nechces ziadnu chemiu a ani kondom s prerusovanou, tak jedinou najucinnejsou ochranou je chrbtom k sebe a kazdy sam.
Celibát :D úplne neškodná antikoncepcia.
Naozaj neviem.Ešte nič lepšie nevymysleli len to čo už bolo spomenuté.
@beata_k z výsledku mimo plodné dni má kamoška dvojičky 🙂 na toto by som sa vôbec nespoliehala (aj keď teóriu o tom ovládam)
Pharmatex
Iba kondom a za 5 rokov nebola jedina nehoda
My celý čas prerušovaná metóda a nikdy žiadna nehoda.
@marcellka32 a aj si merala BT alebo podľa čoho určovala kedy má plodné dni? Pýtam sa lebo ja sa celkom spolieham na tú symptotermalnu metódu😐
@xjakubikovak áno tak, merala bt
@marcellka32 vďaka za odpoveď
gumy, tie najtenšie. Zatiaľ všetko ok.
No čo nemáš moc toho na výber ... antikoncepciu nemôžeš tak potom.len.ako rádia vyššie nespat spolu keď máš plodné dni plus prerušovaná súlož a plus kondóm ...ja som mala rovnakú dilemu ale ja už dieťa mám pôdu druhé na svete a viac mať nechcem takže podstúpil podviazanie vaječníkov keďže ja nemôžem antikoncepciu vôbec ani teliesko pretože aj to je antikoncepčné a nemôžem ani kondóm lebo mám alergiu 🙈
Teliesko ? 🙂