Ahojte.Včera som si dala zaviest vnutromaternicove teliesko ktore sa vola MULTILOAD.Chcela by som sa dozvediet nieco viac o nom.ake mate s nim skusenosti?Popripade ako sa kontroluje ci je na spravnom mieste. Dakujem.
ja som si ho dala zaviest zrovna dnes a tiez by som rada vedela ake maju ine zeny s nim skusenosti. a tiez som nerodila klasicky ale cisarskym rezom...
Mna by zaujimalo, ci je pravda, ze stymto telieskom je menstruacia ovela silnejsia ako obycajne? Vwham medzi tymto a Murenou, kde ma odradza cena. vdaka
mam dost silnu menzes... co znamena silnejsia pri zavedení tohto telieska ?
Veľmi zlú, bohužiaľ. Myslela som, že budem mať pokoj od HAK a ľutujem doteraz. Prvých pár mesiacov super, potom peklo... Ale každé telo to zvládne, samozrejme, inak. To moje ju začalo odmietať
Ahoj, ja idem akurat za par dni na vymenu tohto telieska po piatich rokoch. V skratke som s nim bola maximalne spokojna, kedze ja nechcem brat absolutne ziadne hormony a nechcem ani byt bez menstruacie (ako to je s mirenou). Vela zien pise po internete same negativa na toto teliesko. Ale napr. pre mna je to to najlepsie. A musim napisat ze som nikdy nerodila, mala som cisarsky a nevadi to.