ahojte,neviem či mi niekto poradí,ale bola by som rada...máme 2 detičky-dvojičky a dalšie neplánujeme.mám poruchu so zrážanlivosťou krvi.preto by som vraj nemala užívať antikoncepciu.chcela som si dať zaviesť vnútromater.teliesko ale ohlasy ktoré som naň našla,boli viac negatívne ako pozitívne.
sú tu nejaké kočky s takýmto problémom ? ktoré poradia?vopred ďakujem
ahojky,bola som liečená na hematologii pred aj cez tehu
nevieš či môžem nejakú nízkodavkovú antikoncepciu,alebo náplaste?
ako znášaš krúžok?
@elmexina no ved to je logicke ze si bola liecena na hemtologii, ked mas problem s krvou... ale aky mas konkretne problem. pri niektorych chorobach sa hormonalna antikoncepcia nesmie.
ja mam vrodenu trombofiliu a nesmiem tabletky. kruzok vraj hej, tak som skusila a zatial som spokojna
ja mam nejakú poruchu faktoru C676 alebo tak nejak
najprv mi na hematologii povedali,že nesmiem tabletky a potom, že nízkodávkovú áno
tak neviem ako dakto môže meniť názor
som myslela či okrem krúžku nie je niečo iné
Ahoj i já mám vrozenou Leidenskou mutaci FV s mutací MTHFR 1298 a do toho ještě mutaci alel genu PAI-1 4G/4G.V mém případě žádná antikoncepce nepřichází v úvahu.Mohu pouze tělísko,ale tím, že jsem ještě neměla děti, tak jsem ho odmítla nebo podvázání vaječníků, což už vůbec nepřichází v úvahu.
@elmexina pri zrazani krvi nemozes vobec a mirenu uz vobec neodporucam,ja som to mohla si dat zadarmo lebo lekar povedal ze radcej dju to zadarmo bo ze ked zena porodi tak ich to stoji viac.som strasne rada ze som si to nedala pocula som same negativne veci,zhorsi sa ti plet tym ze sa nebudes cistit ,a viacere maju problem ked si vyberu a maju problem otehotnet a same problemi kolo toho
@elmexina ja mam ten isty problem, dala som si kruzok
aky mas konkretne problem s krvou?