Akú antikoncepciu odporúčate?

nina_20
25. dec 2023

Ahojte. Aké máte skúsenosti ATK. Čo odporúčate? Dakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
25. dec 2023

@nina_20 HAK alebo kondóm za mňa. Potom máš teliesko - hormonálne, nehormonálne. Najmenej spoľahlivá možnosť prerušovaný styk

janai1
25. dec 2023

@jj298 ty si sa išla pýtať lekára akú antikoncepciu si máte vybrať pri styku? 😀

nina_20
autor
25. dec 2023

@janai1 vždy používame kondom. Aj teraz. No mementalne mi 4 dni menstruacia meska. Nemám ju pravidelnú, bola som cely mesiac v strese ale ajtak sa bojím. Už tri dni ma boli brucho, mam citlivé prsia no stále neprichádza. Niekto ma tu v komentároch skritizoval prečo iba kondom. Myslite že to stačí?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
25. dec 2023

@nina_20 tak žiadna antikoncepcia nie je 100% 🤷‍♀️ urob si test keď ti mešká

janai1
25. dec 2023

@jj298 prosím ťa pekne, antikoncepcia je aj kondóm, prerušovaný styk atď.... Keď hovoríš o hormonálnej antikoncepcii tak okej, ale iba toho sa otázka autorky netýka

natalienka12
25. dec 2023

@nina_20 Urob si tehotensky test a mas zahadu vyriesenu toto nepochopim, 21. storocie. Kondom staci, hormonalna antiko je top svinstvo vsetkych svinstiev.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nina_20
autor
25. dec 2023

@jj298 mam namysli nejakú práve nehormonalnz. Nechcem tie tabletky keďže viem že to je svinstvo

ibrunova
25. dec 2023

@nina_20 ja odporúčam HAK, činuž tabletky alebo Nuvaring, tabletky sú už iné, ako boli pred 20 rokmi.

viestta
25. dec 2023

@janai1 s lekarom moze prekonzultovat nielen hormonalnu antiku, aj tych je viacero lznosti, moze jej odporucit teliesko, moze, napriklad pre jej zdravotny stav odporucit mechanicku antikoncepciu. Kto ma v tomto vediet lepsie poradit ako jej lekar?

nevenka
25. dec 2023

@ibrunova pozri, neviem, ja som brala Belaru pred 20 rokmi a stale je na trhu 🙃😅. Po nej som mala brutalne stavy. Tak porovnajme mozno pred 40 rokmi a dnes. Ale stale je to podla mna brutal zasah do zenskeho organizmu, ono tie hormony, asi su coraz nizsie davky, ako bolo kedysi, ale istu hladinu to mat v tele musi, aby to malo ucinok. Celkom logicky...🤔

belllinka
25. dec 2023

@jj298 a čo je kondôm, ak nie antikoncepcia?

medda_beda
25. dec 2023

Musíš sa opýtať lekára, mne raz predpísal zbytočne silnú.Potom som mala nízkohormonálnu.
Po vysadení cyklus nabehol úplne normálne a žiadne nežiadúce účinky po som nemala.
Nie každej žene však predpíšu vhodnú a nie každá ju môže užívať.
Príde mi však spolahlivejšia ako kondóm.

inzercia4
25. dec 2023

@nina_20 ústa 💋