Ahojte baby chcem sa vas opytat aka antikoncepcia vam pomohla na vyrazky a ci ste z nej pribrali/schudli, v puberte som mala peknu plet, akne sa mi zacalo tvorit cca 2 roky dozadu a doteraz mam problem.
@alexandra2468 dakujem vyskusala by som kedze som uz zufala
Ja som mala pol roka tabletky Vreya. Perfektné! Zidne schudnutie či pribratie som nezaregistrovala a veľmi mi pomohli na vyvazenie hormónov, ktoré spôsobili nenormálne bolestivé akné (nikdy predtým som akné nemala, až teraz po druhom porode). Vyskúšala som všemožne prípravky (od kožnej i volnopredajne) nič nepomohlo, len antika. Mala som veľmi zlý hormonalny profil a antika to dala do poriadku. Brala som 3 mesiace aj s týždňový pauzami ale trebalo silnejšiu dávku tak ďalšie tri mesiace som ich brala vkuse. Teraz som už 2 mesiac bez, žiadne akné, žiadne problémy
@danusskaaa vdaka moc urcite sa popytam na to
Ja som bola 2 tyzdne dozadu pri mori a velmi mi to pomohlo vsetko v tom obdobi zmizlo a teraz uz ked som doma sa postupne zas vyhadzujem. Ale vyskusam k dermatogolovi ist, netusim z coho to moze byt.
Ahoj ja som pred začatím užívania HAK nemala veľmi vyrážky no po vysadení HAK sa mi začali robiť, HAK som brala 3 roky a 2 mesiace, počas užívania som nepribrala veľa možno 2 kg, a po vysadení som pribrala 4 kg, som oveľa citlivejšia ako keď som brala HAK, a o veľmi máličko mi narástli prsia ale ozaj že malo, jedine negatívum co teraz pociťujem ze mi mešká menštruácia stále a popritom nie som tehotná
@alexandra2468 prosím ťa a nestalo sa ti na začiatku, že si mala najskôr zhoršenie pleti z Belara? Ja ju užívam 8 deň, ale takú zlú pleť som ešte nikdy nemala.
@danielka2011 ahoj. Nestalo 🤷🏻♀️
ahojte zeny..nahodou niektrora ma na posunutie antiku Vreya balenie? dakovala
@98vaness
Ahoj. Ja, aj moja kamoska sme brali belaru. Ja len rok a ona 5rokov.
Vyrazky zmizli, plet sa vycistila. Ziadne vedlajsiu ucinky typu chudnutie/priberanie, ani nejake zdravotne tazkosti.
Jedine, co som ja pocitila, ze som bola citlivejsia, nie ze by som bola nervozna/neprijemna a tak, ale viac veci ma vedelo dojat :D