Akú antikoncepciu by ste mi odporučili?

pupavka234
18. júl 2024

V prvom rade by som rada povedala, že nemám záujem dávať si do tela hormóny. Brala som HAK ale bolo to utrpenie, zmeny nálad atď. S partnerom máme sex 3-5x do mesiaca, nechcem si kvôli tomu ničiť organizmus hormónmi. Zároveň som otvorená rôznym alternatívam, s ktorými máte dobré skúsenosti. Zatiaľ používame len kondómy, obom nám to vyhovuje, vzhľadom na to, žr frekvenciu sexu nemáme častú. Budem vďačná za Vaše rady a skúsenosti.

yonce
18. júl 2024

Ako uprimne mas skveleho priatela ked mu to takto casto staci a nevyzaduje viac 👏 Tak pokial vam to vyhovuje takto tak by som to mozno nemenila. Predsa len zavadzanie telieska je tiez taka vec co dost zasahuje do organizmu.

klarissa25
18. júl 2024

3x do mesiaca? To koľko máte rokov ?

sissy27
18. júl 2024

@pupavka234 pri frekvencii ledva raz do týždňa by som ostala pri kondómoch, tobôž ak vám to vyhovuje.
@yonce tak to je diskutabilné, mne zas raz za týždeň pripadá veľmi málo 😀 teda chápem, ak je to vzťah na diaľku a častejšie sa nevidia, ale inak je to na môj vkus málo. Ale samozrejme podstatné je čo vyhovuje im dvom.

lucia851
18. júl 2024

@pupavka234 keď nechceš hak tak vám musia stačiť kondomy

zobaka
18. júl 2024

ja som si kúpila pharmatex, ale asi to bude len ako doplnok, tiež nechcem hormóny a ani žiadne telieska do tela

zuzanockamt
18. júl 2024

@klarissa25 Typický MK. Pýtala sa na niečo iné a tu hľa - zvedavá tetka Betka 🤦🤦🤦

gelifil
18. júl 2024

@klarissa25 co ta do toho, naco to riesis??

klarissa25
18. júl 2024

@zuzanockamt
@gelifil tak aby ste boli spokojné v jej prípade by som neriesila žiadnu antikoncepciu. Max kondómy 😉😉🤣
A áno som zvedava😉

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaroe
18. júl 2024

@klarissa25 akože žiadnu? Pri 3 - 5 x sa nedá otehotnieť?

klarissa25
18. júl 2024

@jaroe No tak si dajú pozor. Tak ti funguje mam pocit 70 % žien 😉

doriiis
18. júl 2024

Pri tak malom počte sexuálnych stykov je pre vás najlacnejší a najlepší kondom

mimka1402
18. júl 2024

@yonce Skvelý partner lebo nechce sex? Mňa by asi porazilo mať takého chlapa doma. Nie každý má zlý sex, či neuspokojivy či ho nebaví. Tento komentár bol celkom odveci za mňa.😀 Všetko je v poriadku ak to dvom vyhovuje. Pre mňa čo mám rada sex by to bolo riadne utrpenie.
A autorka určite kondómy, pri takej nízkej frekvencii nevidím zmysel v inej ochrane, radšej si kúpte kondómy hoc vrubkovane či rôzne ochutené apod na spestrenie. 🙂

lucia851
18. júl 2024

Mne musí stačiť sex 2 krát do mesiaca lebo ani mi to nechyba ani partner do mňa nevyžaduje