Ahojte baby,,moja otázka znie aku antiku,,kedže beriem dost silne lieky,,ktoré sa biju s hormonalnou antikou niake tabletky ,naplaste,,ani klasické teliesko vraj s týmito liekmi nemožem kobinovat (povedal mi to dr) ..krému moc neverím,,a už ma unavuje si stále dávat pozor,,a tužobne potom čakat na mrchu,,čo by ste mi poradili?dakujem
Ahoj, ja by som ti odporúčala prirodzenú metódu, konkrétne si myslím na Cyclotest. Je to malý prístroj pomocou ktorého sa dá určiť, kedy máš plodné/neplodné dni vo tvojom cyklu. Počula som sa iba dobré správy o tom, ja tiež používam a mám iba pozitívne skúsenosti. Tu je link, viac informácie o prístroja: www.otehotniet-cyclotest.sk
Ahoj @lady511, neviem, kde sa to da kupit lacnejsie. Radsej som zobrala original so slovenskym navodom. ale ked si spocitas kolko stoji HAK, tak cenu cyclotest mas spat za par mesiacov 🙂 a cyclotest je na dlhu dobu.
Ano jasne, v neplodnych dnoch ideme naplno a my sa 100% na to spoliehameee.
@lady511 vydiskutovala by som si s mužom, že druhé dieťa teraz nechceš, nech používa kondóm. tiež nechápem, ako ťa môže nútiť do druhého dieťaťa, keď máš toto ochorenie. čo si o tom nič neprečítal? ešte by si mohla používať pharmatex... ale to by si všimol... jednoznačne sa dohodnúť s priateľom