Akú anitkoncepciu, keď mám veľa hormonálnych liekov?

lady511
18. okt 2014

Ahojte baby,,moja otázka znie aku antiku,,kedže beriem dost silne lieky,,ktoré sa biju s hormonalnou antikou niake tabletky ,naplaste,,ani klasické teliesko vraj s týmito liekmi nemožem kobinovat (povedal mi to dr) ..krému moc neverím,,a už ma unavuje si stále dávat pozor,,a tužobne potom čakat na mrchu,,čo by ste mi poradili?dakujem

maria1989
18. okt 2014

@lady511 vydiskutovala by som si s mužom, že druhé dieťa teraz nechceš, nech používa kondóm. tiež nechápem, ako ťa môže nútiť do druhého dieťaťa, keď máš toto ochorenie. čo si o tom nič neprečítal? ešte by si mohla používať pharmatex... ale to by si všimol... jednoznačne sa dohodnúť s priateľom

lady511
autor
18. okt 2014

@maria1989 na kondomy mam alergiu teda na latex..strašne ma to s kondomom štípe,,rozmýšlala som na telieskom,,nehormonálnym

maria1989
18. okt 2014

@lady511 no teda, ty máš fakt obmedzené možnosti. porozprávaj sa s gynekológom 😉

betka28
22. okt 2014

Ahoj, ja by som ti odporúčala prirodzenú metódu, konkrétne si myslím na Cyclotest. Je to malý prístroj pomocou ktorého sa dá určiť, kedy máš plodné/neplodné dni vo tvojom cyklu. Počula som sa iba dobré správy o tom, ja tiež používam a mám iba pozitívne skúsenosti. Tu je link, viac informácie o prístroja: www.otehotniet-cyclotest.sk

sonya79
22. okt 2014

@lady511, aj ja pouzivam a mozem len vrelo odporucit CYCLOTEST2PLUS - prirodzenejsie to uz nejde 🙂 ... a nemas ziadne vedlajsie ucinky. rano si odmieras bazalnu teplotu a vies ci mas plodne alebo neplodne dni. V neplodnych dnoch ani merat nemusis a mozes si uzivat naplno! 😀

lady511
autor
27. okt 2014

@sonya79 ahoj,,našla som že stojí okolo 170e ..nedá sa kupit aj lacnejšie-,? teda dakujem dost ma to zaujalo,,a etda ak sa možem spýtat aj tak chulostivejšie,,normálne ked máš neplodné dnis a na to spoliehaš,,že naplno dnu a neotehotnieš?

sonya79
6. nov 2014

Ahoj @lady511, neviem, kde sa to da kupit lacnejsie. Radsej som zobrala original so slovenskym navodom. ale ked si spocitas kolko stoji HAK, tak cenu cyclotest mas spat za par mesiacov 🙂 a cyclotest je na dlhu dobu.
Ano jasne, v neplodnych dnoch ideme naplno a my sa 100% na to spoliehameee.

lady511
autor
7. nov 2014

@sonya79 dakujem 🙂