Ako vynechať menzes pri antikoncepcii?

jespera
27. okt 2013

Ahojte, nikdy som to neskusala a potrebujem nemat na urcity termin menzes a akurat mi to tak vychadza...Ako sa to robi - neurobim pauzu a beriem dalej..? spravne?
Mali ste aj nejake problemy ked ste tu pauzu neurobili? A mam urcite istotu ze menzes nedostanem - ked tabletky budem brat dalej bez prestavky?

niikoletka
27. okt 2013

No začni hneď brať ďalší blyster a dober ho do konca, ja som to robila vždy cez letné prázdniny.. Môže sa dostaviť slabé špinenie, ale mne sa to nikdy nestalo 🙂

sissy27
27. okt 2013

vyberieš dve balenia tabletiek za sebou bez 7 dňovej pauzy, menzes určite nedostaneš, až po dobratí toho druhého... ja som s tým nikdy žiadny problém nemala, ani celkovo pri užívaní antikoncepcie... ale isto pribudne dosť reakcií na tému "aké je hatk svinstvo a nikdy by to nebrali" ...

sendy182
27. okt 2013

áno neurobíš pauzu pokračuješ v užívani hak 🙂

luliu
27. okt 2013

ja som to takto spravila raz a namiesto 6 - dnovej menstruacie som mala spinenie pocas celeho uzivania dalsieho balenia. Otras ☹

zuzinka1989
28. okt 2013

No podľa toho, o akú HAK ide - pri trojfázovej je to úplná hlúposť, nepôjde to. Dá sa to len pri monofázickej kombinovanej antikoncepcii.
Pri tej to skutočne funguje a dostať by si nemala...obidva prípady mám vyskúšané na sebe 😀 Takže sa kukni, či máš v blistri jednu, alebo tri farby tabletiek a budeš vedieť 🙂

m_ij_ka
28. okt 2013

pauzu nerobíš, ak užívaš plátok tabletiek tak ich doužívaj a po doužití načni nový plátok tabletiek

tamarka9
28. okt 2013

urcite to pisu aj v pribalaku, vacsinou sa to robi tak ako pisu baby, ze pokracujes, aj ja som tak urobila a nemala som ziadne problemy, dokonca ani spinenie. Ale precitaj pribalak, najdes ho aj na nete, ak si uz nahodou svoj vyhodila.

cmulinko
28. okt 2013

prosim ta cokolvek ta nuti oddialit si menses tak sa aspon pored s lekarom-zavolaj mu pripadne sestricke.par minut by ti za tvoje zdravie malo stat...vsak robit experimentalny pokus s hormonmi mi nepride mudre...mozno sa stovkam zien nestane nic a mozno prave ty budes banovat.mala by si naozaj zvazit ci to stoji za to...ten lekar ta urcite nepochvali za to co hces spravit,ale aspon ti ''nelegalne'' ale odborne mozno poradi ako na to ,resp ta varuje pred moznymi komplikaciami.

saimaa
30. okt 2013

Ja keď som brala Minervu, lekár mi povedal, že nech proste tú 7-dnovú pauzu vynechám a začnem brať blister. Ale neskúšala som to. Ale s Belarou som to tak skúsila, a teda, menzes sa aj tak dostavil. S dnovým oneskorením, slabší, ale trvalo to dlhšie, no telo bolo asi celé pomýlené z toho....

marienka1703
30. okt 2013

ake beries lieky?