Ako užívať 28 dňovú antikoncepciu?

zuzu0608
27. dec 2012

Ahojte ženy, pre niekoho smiešna otázka, ale pre mňa podstatná 🙂 . Antikoncepciu som neužívala už pekných pár rokov, teraz mám Azaliu. je tam 28 tabletiek. je po užití tam 8 dňová prestávka alebo mám začať užívať ďalšie balenie hneď v prvý deň menštruácie? Ďakujeeeem 🙂

niikoletka
27. dec 2012

Letáčik nie je?
28 dní predsa a začínaš hneď ďalším blystrom

galaxy
27. dec 2012

má ju švagriná a ona ju užíva stále,bez prestávky, proste skončí jedno balenie a hneď ďalšie

jezkomanka
27. dec 2012

Uzivas ju stale 🙂

vlasatica20
27. dec 2012

zuzu,Azalia je antik.28 dnova to znamena,ze sa berie bez prestavky,doberies balenie a zacnes hned druhe,je to antik. taka
ista ako Cerazete.
Mne to takto vysvetloval môj gynekolog aj sesricka a fungovalo to 🙂 ,pa

sapa20
1. jan 2013

a ozaj sa z nej velmy pribera?

danusskaaa
1. jan 2013

uzivas ju stale, nerobis prestavky. ide o podobnu antiku ako cerazzette, cize je slabsia ako ine, ale berie sa zase cely cas bez prestavky. takze pekne papat kazdy den!!! PS: nemusis pribrat nic, je to individualne... ak by bolo na tebe viditelne priberanie, zmena nalady/prudka, nezvycajna/ pripadne problemy so zaludkom treba ju vymenit za inu! niekedy nemusi hned na prvy sup trafit spravnu antiku pre telo!!!

m_ajca
5. jan 2013

aj ja mam 28 dnovu antikoncepciu ale chloe alebo tak a stale dokola uzivam tabletky 🙂

pimpulienka
5. jan 2013

Aj ja som ju uzivala a je bez prestavky. Teraz mam Natalyu a tam je 21 tbl a tyzden pauza

stanislavao
5. jan 2013

pribalovy letak si treba precitat.

pastelka21
12. nov 2013

Ahojte 🙂 takisto mam 28 dnovu antikoncepciu s dvomi typmi tabletiek, tie kt. obsahuju aktivnu latku (je ich 21) a tie kt. neobsahuju aktivnu latku, iba lactozu a zvysok ( je ich 7). Takisto antikocepciu som nebrala dobre tri roky dozadu, letak som kazdopadne prestudovala a zacala som to brat v prvy den menstruacneho cyklu, v prvy den krvacania a zacala som s tabletkami, kt je 21, podla navodu.
Tie zvysne akoby neaktivne tabletky by mali vyjst na obdobie krvacania, kedze som zacala s aktivnymi tabletkami, kt je 21, mi tam stale jeden tyzden chyba ,aby to vyslo...prosim ako to funguje?
Dakujem

dagmarusqa
20. apr 2018

Baby ja sa pripojím včera som začala užívať Aidee mate niektorá skúsenosti?? Ďakujem