Ahojte ženy, pre niekoho smiešna otázka, ale pre mňa podstatná 🙂 . Antikoncepciu som neužívala už pekných pár rokov, teraz mám Azaliu. je tam 28 tabletiek. je po užití tam 8 dňová prestávka alebo mám začať užívať ďalšie balenie hneď v prvý deň menštruácie? Ďakujeeeem 🙂
má ju švagriná a ona ju užíva stále,bez prestávky, proste skončí jedno balenie a hneď ďalšie
Uzivas ju stale 🙂
zuzu,Azalia je antik.28 dnova to znamena,ze sa berie bez prestavky,doberies balenie a zacnes hned druhe,je to antik. taka
ista ako Cerazete.
Mne to takto vysvetloval môj gynekolog aj sesricka a fungovalo to 🙂 ,pa
a ozaj sa z nej velmy pribera?
uzivas ju stale, nerobis prestavky. ide o podobnu antiku ako cerazzette, cize je slabsia ako ine, ale berie sa zase cely cas bez prestavky. takze pekne papat kazdy den!!! PS: nemusis pribrat nic, je to individualne... ak by bolo na tebe viditelne priberanie, zmena nalady/prudka, nezvycajna/ pripadne problemy so zaludkom treba ju vymenit za inu! niekedy nemusi hned na prvy sup trafit spravnu antiku pre telo!!!
aj ja mam 28 dnovu antikoncepciu ale chloe alebo tak a stale dokola uzivam tabletky 🙂
Aj ja som ju uzivala a je bez prestavky. Teraz mam Natalyu a tam je 21 tbl a tyzden pauza
pribalovy letak si treba precitat.
Ahojte 🙂 takisto mam 28 dnovu antikoncepciu s dvomi typmi tabletiek, tie kt. obsahuju aktivnu latku (je ich 21) a tie kt. neobsahuju aktivnu latku, iba lactozu a zvysok ( je ich 7). Takisto antikocepciu som nebrala dobre tri roky dozadu, letak som kazdopadne prestudovala a zacala som to brat v prvy den menstruacneho cyklu, v prvy den krvacania a zacala som s tabletkami, kt je 21, podla navodu.
Tie zvysne akoby neaktivne tabletky by mali vyjst na obdobie krvacania, kedze som zacala s aktivnymi tabletkami, kt je 21, mi tam stale jeden tyzden chyba ,aby to vyslo...prosim ako to funguje?
Dakujem
Baby ja sa pripojím včera som začala užívať Aidee mate niektorá skúsenosti?? Ďakujem
Letáčik nie je?
28 dní predsa a začínaš hneď ďalším blystrom