Ahojte už dlhodobo beriem Evra naplaste. Teraz sa mi stala taká vec, mala som nalepenu 3. nálepku, ktorú som si nalepila v nedeľu. V stredu sa mi odlepila, musela som si ju strhnúť keď som si dávala dole nohavice, nevšimla som si to. Potom keď som to uvidela, nechala som to už tak, že skôr mi príde menstruacia. Ale keď mi teraz ta pauza začala v stredu tak ďalšiu nálepku si mám nalepiť tiež v stredu, nie v nedeľu ? A máte skúsenosti s tým že menstruacia počas pauzy vôbec neprišla? Vadí to ? Či môže byt možnosť, že som tehotná ?
@jankajamrozyova sice niesom zaklatelka diskusie, ale mozem ti napisat osobnu skusenost. Ja som jedna z tych ktorej bolo zle. Nepripisovala som to naplastiam - neviem, nenapadlo ma to. Po vysadeni Evry som mala pauzu s HA asi 6 mesiacov, a po nej som skusila nasadit povodne tabletky a uz to neslo. Nechcela som evru lebo v lete bolo tazke ju schovat pod plavky - musia sa menit oblasti tela, co je v lete tazke. Zacala som po uziti tabletky okamzite vracat. Vymenila som tabletky 3x za ine a scenar sa opakoval. Vypada to, ze mam hormonalnu neznasanlivost? Ja neviem ci vobec taka diagnoza existuje - nemam to oficialne v papieroch. V tom case sa mi rozbehla masivna intolrancia na mlieko, ktora tam podla mna vzdy bola, ale naplno sa ukazalo v tom obdobi. Myslim si, ze je to preto, lebo mlieko urcite obsahuje hormony - hlavne umele, tak to telo to vsetko odmieta. Antikoncepciu nemozem dodnes - je to 15 rokov. Skusala som 2x a vzdy nezastavitelne vracanie, ktore ustane az 24 hodin po vysadeni tabletiek. Keby som vedela co z toho bude tak sa tej blbej naplaste nechytim.
@jankajamrozyova A som si ista, je to sposobene Evrou pretoze pred nou som brala trinordiol a triquilar 3 roky, a nebol problem. Potom Evra rok - kde som mala velke zdrav. problemy, zial ma nenapadlo ze je to z naplaste, pretoze problemy neboli hned po jej nalepeni ale az neskor. A po vysadeni Evry to uz neslo 🙄 Po par rokoch som nasla, ze zomreli zeny po pouzivani Evra, pretoze tam bola obrovska koncentracia hormonov - J&J mali na krku zaloby. Tak som si hovorila, ze som este dobre dopadla.
@kittykat22 dakujem ti za odpoved, presne toho sa bojim zvracanie a podobne... Brala som pred par rokmi tabletky a nebolo mi nic akurat som priberala velmi. Co tiez nechcem. Tak ze skusim naplast ale nemam nejak odvahu a teraz mi stoja doma.
@jankajamrozyova mozes to skusit - ak zacnes vracat, tak ich zrus. Moze sa stat, ze ti nic nebude. Ono ked to vies, ze to moze nastat, tak to je v pohode - vies ze ju mas vysadit. Ja som nevedela a a ni ma to nenapadlo 😕 a nosila som ich rok, rok a pol? To obdobie mi nevadi - stalo sa. Ale vadi mi ze nemozem ziadnu HA. Tak 1x do roka mi to meska a beham doma v strese ci niesom tehotna - to vzdy nadavam.
Ak by mal niekto záujem mám na predaj náplaste na 2 mesiace + odbalené balenie kde sú len 2 nálepky teda 1 chýba
Dobry den. Mozem sa vas opytat ako ste s tymi naplastami spokojna. Dala som si ich predpisat a uz druhy mesiac ich mam doma zabalene lebo mam obavy ako mi po ich pouziti bude. Citala som rozne diskusie ako zeny pribrali a bolo im po nich velmi zle. Tak premyslam ci ich vobec zacat lepit. Dakujem za odpoved Janka