Styk máme prerušovaný bez ochrany, v podstate na štýl “vytiahne v čas”. Navrhla som prezervatív, ktorý odmietal. Rozumiem mu. Keďže to obaja vidíme dlhodobo tak som navrhla pharmatex, čomu však neverí. Okej tiež chápem. Plodné/ neplodné dni + testy tiež nie sú podľa neho bezpečné a tabletky jednak nechce aby som brala kvôli zdraviu a tiež povedal, že môže sa stať, že zabudnem a ostanem tehotná. Prerušovaná súlož nie je podľa môjho gusta keďže ma nebaví to neustálé “vyťahovanie”. Máte nejaké tipy ako to riešiť? Teliesko nemôžem mať zo zdrav.dôvodov a podľa mňa ani nato by sa nespoliehal🤦🏻♀️
Chce mat vsetko pod absolutnou kontrolou (spravim sa mimo), nedoverujem zene (teda JEJ spirale, tabletkam, pocitaniu cyklu, pharmatexu)... ako to riesit? Asi si najst partnera, co s tebou rata do buducna a doveruje ti...
Jemu vadí guma a nevadí mu,že ty budeš brat tabletky? Keď mu vadí skoro všetko,či neverí,tak najúčinnejšia antikoncepcia je nesúložiť 😁. Navrhni mu tuto variantu 🤭😆.
No ved vy odmietate v podstate všetky formy antikoncepcie, takže jedine sterilizácia alebo žiadny sex.
Ja by som navrhla pesar v kombinácii s pharmatexon.
Skôr ma fascinuje, že žiadnej ochrane neverí ale s prerušovaným stykom problém nemá. Ak nechceš byť tehotná a nechcete používať ochranu tak jedine nesuložiť
My sme jeden čas fungovali na pharmatex čapíkoch, síce v kombinácii s prerušovaným sexom ale v pohode.
Kamoška používali pharmatex krém a išli vždy naplno a žiadna nehoda sa nestala. A to sú plodní, potom sa rozhodli že chcú dieťa a podarilo sa im do pol roka. 🙂
Čiže myslím že pharmatex je spoľahlivá ochrana, ak dodržiš pokyny.
A inak existuju aj kondomy ktoré už sú veľmi tenučké, s tými by nemusel mať problém.
Skus pesar, napr. FemCap, alebo iny typ. Pesar sa potiera niecim, asi naj pharmatexom. Pesar je barierova antikoncepcia. Ak sa rozhodnes pre pesar, je fajn ist predtym za gynekologom nech ti povie velkost krcka 🙂
Na YT si zadaj pesar, FemCap, atd... su videa po slovensky, kde to zeny co to pouzivaju vysvetluju.
@anonym00000 mne to príde tak, že vo vhodnej chvíli ju plánuje akože "omylom" oplodniť a chce to mať pod kontrolou, je to dosť podozriví za mna
Tak nech ide inžinier na vasektomiu keď ničomu neverí a všetko je zle
@buberova 🤭👍
Vy ste super😂 pobavili
Sa bavim, ze tabletku nie, lebo neveri, ze ju nezabudnes zobrat, ale Ty mas verit, ze stihne vybrat 🤦🏼Kolko takych deti beha po svete, lebo "neboj, ja to stihnem" 😂 Nehovoriac o preejakulate alias kvapke tuzby... Ak sa nebranis tabletkam, daj si ich predpisat a pre klud duse kombinovat s inymi ochrannymi prostriedkami.
On nechce tabletky, podstatné je, čo chceš ty, ak sa na to cítiš, daj si ich predpísať a máš istotu, že sa môžeš spoľahnúť sama na seba. Ale aj tak, nie je to z jeho strany až prehnaný strach? Je to tvoj oficiálny partner?
@ibrunova Áno, snúbenec 🙂 V tom to určite nebude, že somnou nepočíta do budúcnosti.
Antikoncepcna naplast?
Ak to twda chapem tak, ze tabletku sa boji, ze zabudnes, nie preto, ze do seba davas hormonalny koktejl
Ja som cez pharmatex čipky otehotnela, takže neodporúčam 😅. Dovtedy 10 rokov prerušovaná súlož a v pohode 🙂. No po pôrode som sa rozhodla už radšej pre tabletky 😁.
@anjelicek26 preboha no to je odpoveď, ako môžete vediet aký maju vztah a z jednej vety od autorky hned tvrdit aby sa s nim rozisla?🥲 už si urcite balí kufor….😅 u nás to je rovnako, on nechce gumu, ja lieky, pocitanie plodnych dni bezpecne nie je a ani teliesko (vsetky moje kamosky s nim otehotneli) a vztah mame uzasny! takze nabuduce sa radsej vyjadrujte k veci, otazka ci ho ma opustit vobec nepadla!!!!
@st_277 pobavilo.. a Ty Vies s jednej vety, co som myslela ze👌😂Trosku vztahovacna😂
asi by som ochranu vyriešila veľmi jednoducho. Výmenou partnera
Výmenou partnera.
Pardon za názor ale toto, že nechce gumu, má to zdravotne potvrdené že proste mu to nerobí dobre alebo prečo? Lebo už sa dajú kondómy zohnať aj fakt z takých materiálov že neverím aby mu nejaký nevyhovoval. Toť všetko 🙂 Ale držím palce aby sa podarilo niečo vymyslieť.