Ako používať antikoncepciu Ebelya?

simonaluk
11. okt 2022

Ahojte žienky, prvý krát budem používať nijakú antikoncepciu som 8 mesiacov po pôrode,,
Skôr ako som bola u mojej gyn my vzala krv na pečeňové testy ktoré boli negatívne v sobotu som dostala menzes tak v pondelok som kontaktovala lekárku ( mala som jej dať vedieť ked mi príde) dnes mi nasadila antikoncepciu Ebelyu, máte z ňou skúsenosti? Má nejaké vedľajšie účinky? Aký časový interval je najvhodnejší?

janai1
11. okt 2022

@simonaluk co myslíš časovým intervalom? Veď pri HAK je vždy 24 hodín

simonaluk
autor
11. okt 2022

@janai1 myslela som tak že ráno , obed , večer....

simonaluk
autor
11. okt 2022

@simonaluk práve že neviem či začať zajtra napríklad o hej 13:00 napr. Alebo už môžem vziať hneď teraz o 21

janai1
11. okt 2022

@simonaluk aha 😀 No tak ako tebe vyhovuje. Ja beriem ráno o 9. Ak som v práci pohoda a ak mam volno tak o 9 už nespím 😀

simonaluk
autor
17. okt 2022

@janai1 ahoj môžem sa spýtať,dala som aj diskusiu ale niekto mi nič nenapísal..... beriem antiku už 5 deň a cítim sa tak divné ako keby žalúdok má trochu boli a aj trošku oči je to normálne ,pokiaľ si telo nezvykne ?

simonaluk
autor
17. okt 2022

@simonaluk ako keby rozmaznané trochu

mamkalentedkova
17. okt 2022

A pribalovy leták ti k antikoncepcii nepribalili ? Zvykne tam byť všetko napísané

simonaluk
autor
17. okt 2022

@mamkalentedkova Áno,je tam a aj som ho čítala,len by som chcela vedieť osobný názor žien ktoré mali poprípade vedľajšia účinky, prvý krát beriem antiku takže neviem ako to funguje či si musí telo zvyknúť a potom to bude ok , mojej dr.sa nemôžem dovolať

janai1
17. okt 2022

@simonaluk ahoj, ja som žiadne problémy nemala tak neviem povedať či je to z toho. Najlepšie bude zájsť k/zavolať gynekológovi

somema
11. apr 2023

Ahojte, ostali mi dva blistre exp 06 2024 ak mate zaujem posuniem spolu za 12

natalia886
6. okt 2023

@somema mám záujem veľký kde tá môžem kontaktovať ?

natalia886
6. okt 2023

@simonaluk nemáte prosím jeden blister niekto súrne na predaj ?