Ako posunúť menzes o pár dní?

mimika1973
20. jún 2015

Ahojte babulky, potrebovala by som vediet, ci a ako sa da posunut cyklus, teda aby menzes prisiel neskor tak o par dni alebo aj jeden tyzden? Su na to dake lieky, progesteron a aky? treba aj predpis od lekara ? Diky moc!

lilimoni
20. jún 2015

Skoc si na gyndu a doki ti predpise 🙂 aj ja si nechavam pred dovolenkou vzdy predpisat 🙂

moniciak
20. jún 2015

A prečo chceš posunúť??? Ja viem, že to nie je celkom odpoveď na tvoju otázku, ale vždy sa dá prispôsobiť, ja som minulý rok týždeň v Turecku bola na tampónoch a dalo sa 😀 Viem si predstaviť len jednu vec, ktorú by som s menzesom nedokázala 😀

martinella1
20. jún 2015

Notheristeron, nejako tak sa to píše, tiež si vždy dávam písať pred dovolenkou, aj keď teraz som už dlho nedávala, lebo popri kojení som mrchu nemala.....

jankako
20. jún 2015

práve teraz tiež užívam noretristeron,lebo ideme na dovču a vychádza mi dostať MS,tak dúfam že to zaberie.a je na predpis..

siska53
20. jún 2015

Ja som si asi 2-3xpoposuvala noredisteronom - treba ist ku gyndovi.. Ale viac nie,tadsej som pouzivala neskor tampony.. Uz len tym a aj,ze som mavala trosku nepravidelny cyklus,som si vsetko poposuvala... A neskor tak trosku skor ako sme planovali,som otehotnela... A to sme si davali pozor.. Len aby si vedela,ze sa ti moze poposuvat aj ovulacia a nebudes si vediet vypocitat plodne a neplodne dni v case,ked ti na tom bude zalezat..

Alebo este tie,co beru HAK,tak ju len beru aj pocas tej dovci a po navrate ju vynechaju,aby dostali menzes - tak to riesila moja sestra..

V poslednu dobu som skor za neposuvanie takychto veci..