Ahojte baby, viete mi poradiť, ako najlepšie naštartovať cyklus po HAK? Mám 24, HAK som brala 7 rokov... prvý mesiac po vysadení som dostala menzes načas.... no druhý už neprišiel... momentálne mi mešká necelé 3 týždne...bola som aj u doktora, všetko je ok, povedal že mám jednoducho čakať, kým sa cyklus sám naštartuje ... tehotenstvo momentálne neplánujeme (ale človek nikdy neviem možno tak o pol roka 🙂 ) Vedeli by ste mi poradiť, čo vám naštartovalo cyklus? Nejaké prípravky, bylinky - chcela by som niečo na prírodnej báze, žiadne hormóny. Ďakujem 🙂
Inofolic je výborný
Noo... ja som si tiez myslela ze to bude dobre ... vysadils som hak pred rokom aj mesiacom (brala som hak 4-5rokov) .... ptom isli cykli (od prceho dna menzesu po prvy den dalsieho menzesu ) 32....36...35.... 44...35...49....35..39....43...44.... a dnes som 46 a stale menzes nic ..
Nastastie PCO nemám ... toho som sa strasne bála...ze namiesto ovulacie mam cysty ...
Povodne som si chcela dat 3 mesiace pokoj od antiky a potom sa pokusat o mimi.... no stale sa nedary .... uz som bola aj na laparoskopii... mala som tam zrasty ... no i po odstraneni mam stale dlhy cyklus....
Pravdepodovne budem musiet zacat jest duphaston - progesteron ( umely hormon) na upravu cyklu .... lebo ani neviem...ci ovulujem ☹
Takze ak by sa dal vratit cas,,,tak sa radsej vydam tehotna... ako revat so slovami preco ?
ps ... ani inofolic mi nepomohol.. no mesacne slo 40 e von oknom ,.,,, inofolic nie kazdemu pomoze.... ide tam hlavne o korigaciy inzulinu ktory naskedne da dokopy i hormony,,,, zeny co mali 80 dnove cykli.mali zrazu 30 dnove 🙂 no vyrazne zvysuje plodnost... 🙂 takze ak mimi nechcete... tak skus este pockat
@mima206 Ahoj! Asi ti nedam celkom odpoved na tvoju otazku, ale poviem aspon svoju skusenost. HAK som uzivala 10 rokov, tiez mi po vysadeni nenabehol cyklus tak, ako ma, vajecniky zaspali.... 🙂. Lekar to spociatku neriesil, akurat mi povedal, ze ak by som chcela otehotniet, zrejme bude treba vajecniky hormonalne stimulovat. O 5 mesiacov sa ukazalo, ze nebolo treba ziadny zasah....zostala som tehotna, ani neviem ako 🙂 Drzim palce, ci uz budete riesit babo hned, alebo nie.