Ahojte potrebovala som si vďaka dovolenke oddialiť ms tak som v užívaní antikoncepcie neurobila pauzu ale pokračovala ďalším balenim ale budúci mesiac mi ms zas vychádza cez dovolenku môžem to opäť tak urobiť či už radšej nie
u mňa 3 roky 😂
A ano gyn. o tom vedela
Implantat sa zavadza na 3 roky. 2 mesiace su podla mna ok.
Donekonečna. Niektoré antikoncepcie krvácanie potlačia úplne, ja takú beriem kvôli endometrióze. Pri braní antikoncepcie navyše nejde o menzes, ale krvácanie z vynechania hormónov.
@mimka1402 tak názory sa zjavne líšia. Mne gynekologička v renomovanej ambulancii v Prahe vypísala v mojich 24 rokoch antikoncepciu Yadine na užívanie bez pauzy. Brala som ju tak ďalšie 4 roky. Potom som vysadila a prirodzene otehotnela behom niekoľkých mesiacov napriek nie veľmi dobrej prognóze - endometrióza na vaječníku a hrubom čreve. Po druhom tehotenstve sa mi začali vracať bolesti, takže som nakoniec zase skončila na antikoncepcii, tentokrát už bez estrogénov, lebo pribudli medzičasom nové znalosti o endometrióze. Konkrétne mám Zlyndu, predpísala mi ju gynekologičk v Bratislave. Tá má navodiť stav bez krvácania, čo sa aj u mňa podarilo. Beriem ju už pár rokov a budem až do predpokladaného prechodu.
Vraj max 2-3 mesiace. Názor gynekológicky