Ahojte, beriem už druhý blister antiky dneska to bude deviaty deň a pred braním hak som nemala moc velký problém s akné. Sem tam sa mi niečo urobilo, ale už som mala 2 roky pokoj a vyliečila som sa z toho. Ako som začala brať hak začali sa mi vytárať podkožné vyrážky na brade a lícach a niekedy aj na čele. Myslíte, že to môže byť z hak? Keď som mala 7 dňovú pauzu pleť sa mi ukľudnila. Neviem či je aj možné, že sa najskôr vyhádžete z hak, ale potom sa to upraví. Mala by som ju vysadiť alebo ešte počkať kým sa to upraví?
Ahojte baby mam podobný problém začala som brat hák, a začali sa mi robiť podkožné vyrážky ako keď som bola trhu, inak som vždy mala peknú pleť len v tehotenstve nastalo brutálne akné z hormónov, tak sa chcem opýtať na vaše skúsenosti , vysadiť čo brat ďalej , upravilo sa vám to ?🙂 Ďakujem
Ja mám kamarátku, ktorá začala brať antikoncepciu a celú tvár predtým mala samý (jebák). Práveže ihneď asi týždeň nato čo ju začala brať sa jej pleť zlepšila
@renluk tak ja som to vydržala a pleť mám už OK. Akurát cez pauzu sa mi niečo vyhodí ale to je nič oproti tomu, čo som mávala.
@danielka2011 áno tak dám tomu šancu 🙂 ďakujem 🙂 ale teda je to hrozne že každému sa z antikoncepcie pleť čistí a my máme opak 🙂
@renluk ja som bola u kozmetičky vtedy. Dobre mi to vyčistila a už nové sa neotvorili potom.
@verca_a22 práve riešim tento istý problém ,aspoň si myslím teda. Keď mám 7dnovu pauzu počas ms tvár je úplne ok , akonáhle nasadím antiku aktuálne týždeň tak sú zapálené miesta späť . Úplne naopak ako by to malo fungovať 🙄 áno sviatky jedlo alkohol ale aj keď mám detox napr taktiež sa pleť zhorší v rovnakom čase . Nerozumiem.
@zuzanakan92 ahoj, zlepšilo sa to? ja som zacala brať 3 blister a stále mi na pleť moc nepomáha :(
@terezka717 Ahoj, dlho som tu nebola .
Ale ak ťa to ešte zaujíma , tak áno . Úplne normálna pleť žiadne akné 🙏 možno sa aj hormóny ukludnili dali n jako do stability alebo je to možno aj kozmetikou The ordinary s ktorou som začala v tej dobe a mne osobne veľmi vyhovuje.
Teraz čo riešim je zas váha, a to prečo mi nejde dole . Prvé chudnutie z mojej strany od kedy beriem aj tabletky a ono to nejako neide ako pred tým 🙄
@verca_a22 ahoj viem, že je to už starší príspevok, ale presne mám taký problém teraz aj ja. 8 deň užívám HAK n akné a brutálne zhoršenie pleti. Tak ma zaujíma, či sa ti to potom upravilo ak si ju brala ďalej. Ďakujem pekne za odpoveď.