Aké problém ste mali z užívania antikoncepcie?

17. okt 2022

Ahojte prosím vás , kto užíval alebo užíva hak aké problémy ste z nej mali? nežiaduce účinky,zvracanie točenie hlavy.

ajko2011
17. okt 2022

Ja som nemala žiadne problémy.

nelca84
17. okt 2022

ziadne problemy, uzivam dlhodobo

bluemoon24
17. okt 2022

Toceni hlavy, pocit na omdleni, bolest krizu a zad vseobecne, unava. Po vysazeni vsechno zmizlo.

janinah
17. okt 2022

Aj také,ktoré napíšu,že žiadny nemôžu vedieť čo bude o pár rokov...a nik potom v 50+ nespája problémy s pečeňou,pankreasom,cievami. atd s roky užívanou antikoncepciou,neexistujú na to výskumy,farmafirmy to nepodporujú,to by išli proti sebe. Názor môjho gynekologa....

domca1408
17. okt 2022

žiadne....život pred antikoncepciou- bolesti, 10 dňový menzes...nevyspitateľný kedy...12 rokov s antikoncepciou bol raj ( 4 dni menzesu, piaty už skoro nič, žiadne bolesti, nafukovanie, žiadne citlivé prsia ...), teraz som pol roka bez a všetko sa vracia...ide ma z toho picnúť...

emka530
17. okt 2022

Bolesť hlavy, až migréna, ( ihned po vysadení zmizla) a totálne rozhádzany cyklus. Keď som išla s mrchou na dvojtýždňovú dovolenku, a na konci dovolenky nastúpila ďalšia mrcha, povedala som si dosť. Lekár má napchaval liekmi na úpravu cyklu, no príčina ťažkosti bola v antike. Po jej vysadení sa už roky pokúšam dať dokopy. Podľa mňa je antika svinstvo, no žiaľ som prišla na to až po 10-rocnom užívaní... Ono nikto nepovie narovinu do očí, že antika vlastne spôsobuje zápal maternicovej sliznice, a preto nie je možné sa vajíčku v nej uhniezdit... To mi bolo vysvetlené až teraz po vysadení. Pre lekára je to biznis, nič viac. Mala som za tie roky viac druhov, preto môžem kľudne povedať, že sú všetke na jedno kopyto.

lenkadenisa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lauriik
17. okt 2022

U mna uplna strata chuti na sex a caste placlive nalady.

lenkadenisa
17. okt 2022

Pigmentové škvrny na tvári. Plus minimálna chuť na sex.

surama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
17. okt 2022

Ja mam skusenost len z puberty ale mala som pocit vacsej rozhadzanosti,rozladenosti a bolesti hlavy az migreny.

autor
17. okt 2022

@emka530 po skončení užívaní si aké problemi mala?

emka530
17. okt 2022

Kŕče pri menzese, veľké krvácanie a doteraz nepravidelný cyklus, čo pred antikou bol pravidelný.

teranova1
17. okt 2022

Skôr žiadne iba vypadávanie vlasov

20erika07
17. okt 2022

Caste bolesti hlavy az migreny, zle od zaludka, inak nic, vyskusala som 2x, a uz nikdy 🤔

autor
17. okt 2022

@20erika07 akú si brala?

autor
17. okt 2022

Akú hák ste brali?

rozovykon
17. okt 2022

mňa začala bolieť noha, angiologička ma tak vystrašila, že som vysadila a nikdy viac.

20erika07
17. okt 2022

Fu to netusim, to bolo v r.2011

autor
19. máj 2023

Začali by ste znova brať antiku?alebo už nie?

obleckodogymu
19. máj 2023

Užívala som 12 rokov, problémy žiadne a nikdy 😊

obleckodogymu
19. máj 2023

@autorka áno začala by som znovu a po pôrode určite aj znovu začnem 😊