Ahojte ženy, aktuálne beriem normálnu tabletkovú hormonálnu antikoncepciu Katyu. Nemám skoro žiadne vedľajšie účinky okrem toho, že sa mi veľmi zmenšila chuť na sex. A to ma štve. Aký by ste poradili iný spôsob antikoncepcie? Alebo myslíte že by pomohla zmena na inú HAK? Som na tom tak, že keby otehotniem tak by som si to dieťa v žiadnom prípade nenechala a išla na potrat. Tak prosím, píšte iba spoľahlivé metódy, nie nejakú prerušovanú súlož alebo počítanie plodných dní. Predom díky😄
Nikdy žiadnu
Ja nemôžem antiku 🙂 takze idem na teliesko 🙂 kondomy nemôžeme, mám alergiu na latex a aj tie bez latexu ma štípu a som po nich podráždená. Tiež by som šla na potrat. Zo zdravotných dôvod by som si ho nemohla nechať. Prero volíme to na čo sa da najviac spoľahnúť. Nesiahala by som po pesare, ani spermicidnych pomôckach. Každopádne to je môj názor, každej môže vyhovovať niečo iné. Ak ti to nevadí poraď sa s lekárom. Mne s tým tiež doktorka pomohla, bola som zúfalá 🙂 aj od toho tu je 🙂
Levosert, také ako mirena,len lacnejšie. Spoľahlivosť takmer 100%. Preto to bola aj moja voľba, a nemusíš na nič myslieť