Aka je sanca ze otehotniem pocas uzivania antikoncepcie? Podla vsetkeho mam asi 9 priznakov tehotenstva.
áno, počas antiky sa dá otehotnieeť. ale aké sú štatistiky netuším. Treba ísť k Dr. alebo urobiť si test. tu ti to nikto nepotvrdí.. 😎
@blazonko1994 keby boli tehotné všetky, čo tu každý mesiac popisujú všetky učebnicové príznaky tehotenstva, tak sme najľudnatejšia krajina sveta 😉 treba si spraviť test.
@blazonko1994 nikdy soms a nespoliehala ani sa nebudem spoliehat na žiuadne príznaky pro dcere som skoro ani žiadne nemala,,vždy ked mi meškali dlhšie som si spravila test a vedela som na čom som,,
lebo ja mam ze unava jak hovadi,bolest hlavy,trochu vacsie prsia,citlive,nechut do jedla,ranna nevolnost,bolesti v podbrusku...neviem co si mam mysliet...priatel si mysli ze to vsetko mam z antiky ale ja fakt neviem a moja doktorka ma dovolenku este tyzden a ten doktor co ju zastupuje ma zobere len v akutnom pripade :/
@blazonko1994 na urobenie domaceho tehotenskeho testu nepotrebujes doktora, staci muza poslat do lekarne 😉
test som si robila 2 krat a zatial bol negativny
tak s toľkými príznakmi už by tie testy mali byť pozitívne 😉 závisí, koľko dní ti to mešká...
Ahoj , asi by si si mala urobit test - ak ten bude pozitivny - tak urcite si tehotna.
Moja znama otehotnela 2x pocas uzivania antikoncepcie.
Drzim palce.
Daniela