Ahojte,mohli by ste mi poradiť asi pred mesiacom som mala styk a bolo to počas 7 dňovej pauzy lenže zabudla som si vybrať tampón... Dal tú do mňa môže sa stať že budem v tom??? Prosím poraďte mi
No napriek tomu, ze je to nechutne ( ako si mozes zabudnut vybrat tampon, ked ides sexovat?! ) tak urcite nie, si myslis, ze ten tampon ti urobil dieru do maternice a pustil tam spermie?? :D
tampón ako prostriedok, ktorý prekoná hormonálnu antikoncepciu a spôsobí tehotenstvo? Teda... neviem na čom fičíš, ale je to kvalitné.
Teda co ja tu všetko nenájdem aké témy 😀 to nevymyslis... To je život... Neviem si predstaviť toho chlapa.. 😀 sak to tlačiť muselo aj teba a aj jeho!! Alebo si skôr myslím že tampón tam bol úmyselne??!!! No už len čakať co ste sexom "vytesnili" a co nie...
no, ako nechcem vam tu kazit zabavu, ale su aj speci tampony na intimny styk pocas menstruacie (mavaju ich aj v DM). Je na nich velkymi pismenami varovanie, ze neposobia ako antikoncepcia a je mozne s nimi otehotniet. A pri zabudnuti vyhladat lekara. Je mi sice prakticky zahadou, ako mozem zabudnut, ze mam tampon, ale evidentne to nie je nijaka zvlastnost.....
@vroni lenže tu nejde o to či existujú tampóny, ktoré sa môžu požívať aj pri sexe... ide o to, že keď raz beriem HAK (ako mám) a tak je riziko otehotnenia minimálne a zabudnutý tampón, nech je akokoľvek absurdný, nechutný, nepochopiteľný, nepohodlný a ešte neviem čo všetko... tak určite nezvyšuje možnosť otehotnieť...
@jankalukasova, jaaaj, tak to zase neviem ja, akosi som ATK nikdy nebrala a tak mam medzery vo vzdelani 😀 😀 😀
😂
jeziskove huslicky..........
Ano, budeš tehotná a malý sa bude volať Tampax a bude blondavy...