Baby prosím o radu ... moje dieťa (6 rokov baba) užilo antikoncepciu. Včera mi z peňaženky zmizli 2 tabletky a keď som sa na ňu vadila tvrdila mi, že ich vyhodila von na chodník. Dnes mi ráno trochu zvracala a necítila sa dobre a po hodine som z nej vypáčila, že jednu tabletku zjedla. Môže sa jej niečo stať? Som z toho na nervy! Ďakujem.
Nič strašné.sa jej.nestane,.neboj sa
@kacenka1211 , pre istotu zavolaj sem: 24 - hodinová konzultačná služba pri akútnych intoxikáciách: +421 2 5477 4166 - Národné toxikologické informačné centrum
@kacenka1211 myslim, že nie, ale radšej sa informuj
Už je dosť veľká, aby také niečo spravila!aj, keby ich vyhodila na chodník nemá čo také veci robiť!čo, ak by to bol iný liek na tlak, srdce, ukludnovak
Nemusis sa bat. Mozno jej doslo nevolno len z toho ze bola nervozna lebo vedela ze spravila nieco, co nemala a budes sa hnevat
@kacenka1211 asi to nie je to iste, ale kamoske sa raz stalo, ze jej pes zjedol celu tu paletu, len sa dovracal par x a potom bolo dobre pes zije dodnes. myslim, ze jej to prejde, bolo jej zle skor z toho ze nevedela co sa stalo a ze si sa hnevala ako z tych tabletiek :D
@kacenka1211 ahoj. Mne si maly odryzol z calgonu keď bol maly. Bežali sme na pohotovosť záver lekára bol že je to Ok 😂😂 dr niekam volal aj tam povedali že v pohode..
@kacenka1211 trvalé následky by to mať nemalo, ale zle jej pravdepodobne bude. Ono už aj tak s tým teraz nikto nič nespraví po pár hodinách.