6 ročná úžila tabletku antikoncepcie

kacenka1211
16. apr 2019

Baby prosím o radu ... moje dieťa (6 rokov baba) užilo antikoncepciu. Včera mi z peňaženky zmizli 2 tabletky a keď som sa na ňu vadila tvrdila mi, že ich vyhodila von na chodník. Dnes mi ráno trochu zvracala a necítila sa dobre a po hodine som z nej vypáčila, že jednu tabletku zjedla. Môže sa jej niečo stať? Som z toho na nervy! Ďakujem.

sissy27
16. apr 2019

@kacenka1211 trvalé následky by to mať nemalo, ale zle jej pravdepodobne bude. Ono už aj tak s tým teraz nikto nič nespraví po pár hodinách.

evora29
16. apr 2019

Nič strašné.sa jej.nestane,.neboj sa

silvi70
16. apr 2019

@kacenka1211 , pre istotu zavolaj sem: 24 - hodinová konzultačná služba pri akútnych intoxikáciách: +421 2 5477 4166 - Národné toxikologické informačné centrum

eliska13
16. apr 2019

@kacenka1211 myslim, že nie, ale radšej sa informuj
Už je dosť veľká, aby také niečo spravila!aj, keby ich vyhodila na chodník nemá čo také veci robiť!čo, ak by to bol iný liek na tlak, srdce, ukludnovak

frota3
16. apr 2019

Nemusis sa bat. Mozno jej doslo nevolno len z toho ze bola nervozna lebo vedela ze spravila nieco, co nemala a budes sa hnevat

laladua
16. apr 2019

@kacenka1211 asi to nie je to iste, ale kamoske sa raz stalo, ze jej pes zjedol celu tu paletu, len sa dovracal par x a potom bolo dobre pes zije dodnes. myslim, ze jej to prejde, bolo jej zle skor z toho ze nevedela co sa stalo a ze si sa hnevala ako z tych tabletiek :D

matejko18
16. apr 2019

@laladua takto isto nieje to isté!a to do dnes žije 🤔 ....ufff....ja by som zavolala na pohotovosť a chcela počuť názor lekára

laladua
16. apr 2019

@matejko18 je to podobne, je to tak isto zivy organizmus ako aj ten detsky a ako aj iny ludsky, tak tiez to mohlo narobit zle a nenarobilo, dodnes zije bolo na psa, samozrejme moze lekarovi zavolat ale nic ine jej nepovie, iba ze sa z toho neumiera...

matejko18
16. apr 2019

@laladua ja netvrdím že nieje to živá bytosť!mám rada zvieratá len mi to príde divne to porovnávať!ale však je to tvoj pohľad😉..Kľudne porovnavaj svoje dieťa so psom ....

blontimka
16. apr 2019

@kacenka1211 ahoj. Mne si maly odryzol z calgonu keď bol maly. Bežali sme na pohotovosť záver lekára bol že je to Ok 😂😂 dr niekam volal aj tam povedali že v pohode..

blontimka
16. apr 2019

@laladua pes ma úplne iné žalúdočné stavy atd.... moze kest surove maso napr.....toto sa naozaj nedá porovnávať s ludskym organizmom