Dobry den, chcem sa opytat, ze ako mam postupovat? Mirenu mam aktualne 2 tyzden a stale krvacam..sice slabsia bola menstruacia..ale stale v podstate trva.. normalne pred mirenou trvala max 6 dni, teraz krvacam uz 14 den...a nezda sa, ze by sa znizovalo.
Doktorka po tyzdni na kontrole, vraj zalozena je dobre, a treba nechat tomu cas..ale kolko mam este cakat??.. ved predsa nemozem menstruovat mesiac alebo 2 mesiace v kuse.. ma niekto skusenost, ze po 2 alebo 3 tyzdnoch to nakoniec prestalo??
Ja tiež spinim neustále, teliesko mam od januára...ale mne sa ešte aj posunulo, museli mi ho v celkovej anestézie naprávať🙈odvtedy mam výtok stále, aj trosku krvi, takže neviem ci je to menzes, či nie...lebo nosím iba intímky
@zuzanakaane to tak postupne prestalo, čoraz menej až nič... 🤷 Ak si nie si istá, či je to stále ok, konzultuj to radšej s lekárom.
@zuzanakaa tak chvíľu spinila, chvíľu nie, a tak. Potom každý druhý mesiac, potom tretí. Mne ale teliesko vypadlo, ale beriem presne ten istý hormón len v tabletkách. To špinenie mi lekárka povedala, že treba vydržať. Pol roka je ešte krátko. Ja budem mat cez 2 roky a až teraz je to také no. Ale kolegyňa mi spomínala, co ma teliesko, že aj po 4 rokoch občas spinila. Teraz jej menil po 5 rokoch dával nové.
6mesiacov trvá kým si telo ako tak zvykne. Je to úplne normálne. Ja som spinila dlho. Bude sa to zlepšovať.