Čo najextrémnejšie ste podstúpili, aby ste schudli?

doda818
Moderátor
13. aug 2020

Ahojte, zaujímalo by ma, aké extrémy ste boli ochotní podstúpiť, aby ste zmenili vašu postavu. Či sa jedná o stravu a diéty, alebo cvičenie. Táto diskusia má slúžiť, aby sme ostatné vyvarovali zbytočných chýb 🙂 poteším srdiečkami 🙂

sunny8
17. aug 2020

Prestala som jesť sladkosti 🤣🤣 držalo má to mesiac no ...

jarka721
17. aug 2020

@sunny8 a pomohlo?

doda818
autorModerátor
17. aug 2020

@sunny8 🤣🤣🤣 myslím,že toto je ešte dobrý prípad 🙂

janka_266
17. aug 2020

3 mesiace som jedla na raňajky cez týždeň vločky s ovocím...... nikdy viac 😂 a aj tak mi na vážení na váhe v posilke ukázalo rovnaku váhu ako na začiatku 😂 a doma o 4 kg menej 😂takze vločky nie sú cesta

sandra432
17. aug 2020

@doda818 jedla som raz denne, aj to skôr zeleninu, pripadne len delenú stravu, píla kopec vody, cvičila každý jeden deň a keď som mala svoje dni a neodolala keksiku, o to viac som v ten deň cvičila aby som to spalila. Bolo to na strednej škole. A výsledok za nejake 3 až 4 mesiace 20 kíl dole. Potom som postupne pridavala jedlo, aby nebol jojo efekt a šlo to. Ale bolo to trápenie. Teraz po 11 rokoch už by som to takto drasticky neriešila.

doda818
autorModerátor
17. aug 2020

@janka_266 vločky nechutia? 🙂 ja mám velmi rada 🙂

doda818
autorModerátor
17. aug 2020

@sandra432 tak to je naozaj drastické riešenie, Obdivujem, že to tvoja psychika dala

louisviffon
17. aug 2020

Na strednej škole som holdovala preháňadlám. Schudla som až tak, že sa ma kamarátky začali pýtať, čo robím? Keď som im povedala, že čo je za tým, tak to začali robiť aj ony 😂 boli sme tri a chodila som to kupovať do lekárni len ja 😁 škoda, že ma vtedy hanba nefackala 🤷🏻‍♀️

sandra432
17. aug 2020

@doda818 tak ja som sa jeden deň zaťala a začala to takto riešiť. Pevná vôľa bola silnejšia než čokoľvek iné. Trápila som sa s váhou ešte spred puberty kedy sa mi spravili prvé strie po celých stehnách, bo bokoch a celulitída uz pred 15tkou.. Kvoli váhe sa mi smiali spolužiaci na základnej a volali ma tučná krava, na strednej som bola najtucnejsia v triede, moja mama, dokonca aj babka nosili menšie veci než ja. Bola som veľmi uzavretá a chcela som to zmeniť. Chcela som sa ako každé mladé dievča páčiť chlapcom, dat si tričko bez toho aby som rozmýšľala ako zakryť tie hrozne faldy.
Bola to posadnutosť, ale ja som si dala cieľ a keď som ho splnila tak som povolila, čo si myslím, že je dobré. Niektoré baby by možno šli ďalej až do extrému, aby boli kosť a koža.

justify
17. aug 2020

Ja som síce nič neskúšala, ale mám kolegyňu, ktorá obľubuje rozum zastavujúce riešenia. Tia napr žila určitý čas iba na uhorkách alebo na tukožrútskej kapustovej polievke 🤦‍♀️😂

alberto1
17. aug 2020

@doda818 ja tiež mám rád. S manželkou raňajkujeme skoro každé ráno ovsenú kašu varenú z mlieka so sezónnym ovocím. Pridavam škoricu, granko, med alebo javorový sirup. A urçite pomaha chudnúť aj dlhodobo udržať váhu. Obsahuje veľa bielkovín, vlákninu a hlavne zasýti na dlhú dobu. Najlepšie s čiernym čajom bez cukru

kofilka33
17. aug 2020

Na strednej som jedla len 3 lízatka denne 🙈 .Po strednej som už začala troška viac jesť 😂 ,začala som priberať a začal kolotoč priberanie,diéty,chudnutie až som si uhnala inzulínovu rezistenciu ,ktorú mi zistili minulý týždeň.Uz mi to nedalo,lebo som stále priberala aj keď som zdravo jedla ,dodržiavala kalórie tak som išla na Endokrinologiu,že či nebude problém v štítnej žľaze.Teraz musím užívať lieky ,aby sa mi to upravilo a po 3 dňoch užívania zrazu kilo dole.

selest
17. aug 2020

Na ranajky deci ovsenych vlociek s vodou, na obed tri ruzicky varenej brokolice s kopcekom ryze, po obede uz len jablko alebo dzus. Plus raz do tyzdna dietny den ze som nejedla nic. Cvicila som hodinu kardio a 2 hodiny s vlastnou vahou. Toto mu vydrzalo asi pol roka, schudla som znacnu cast svojej vahy ale ked som prisla pod 45kg zacala som sa citit zle a uz to na mne aj bolo vidiet, bola som strhana... vtedy som sa stopla zacala sa normalne zdravo stravovat a polavila som z cvicenia. To mi vydrzalo par rokov a citila som sa super. Celkom dobru skusenost mam s delenou stravou nielen co sa tyka udrzania hmotnosti ale aj pri problemoch s travenim... No a vdaka tehotenstvu som zas prisla k vahe nad 80kg a dolu to ide pomenej k tomu som znovu tehotna...

94misicka94
17. aug 2020

Na strednej pred pred 8 rokmi - behávala, občas cvičila Cindy Crawford a keď som bola hladná zjedla som balík čipsov a v škole 1 obložený rožok 😂 bola som chudá, mala 61 kíl (teraz mám 70) a stále som si myslela že som tučná, chcela som sa páčiť frajerovi, ktorý na to dbal aby som sa o seba starala, pretože aj on cvičil. Po strednej som šla hneď do práce a moje návyky mi zostali. Keď som mala rannú tak som jedla 1x v práci, prišla som domov a spala väčšinou a už nič nejedla az na ďalší deň v práci. A na poobednej som zase vstala chvíľku predtým ako som šla do práce a zas tam jedla len 1x a to býval vždy nejaký rožok alebo pečivo už som začínala mať aj žalúdočné problémy .. v tom čase som sa s frajerom aj rozišla a chvíľku na to dala dokopy s mojím manželom a ten povedal stop, dozriem na to aby si jedla ako normálny človek a začala som priberať. Teraz mávam problém so žalúdkom a črevami kvôli mojím nerestiam z minulosti. Zvykne sa z ničoho nič pokazit aj zo stresu, potom ma bolí aj z čistej vody a týždeň môžem také ľahké jedlá a lieky.. takže asi tak 😅 a mám teraz nadváhu a bojím sa to riešiť, pretože keď som sa aj pokúšala zdravou cestou, že som aj zjedla viac ovocia alebo som si dala biely jogurt tak ma bolí žalúdok tak už to radšej neriešim a žijem tak ako som a dúfam že keď ma nebude bolieť co najdlhšie tak sa z toho aj dostane 🤭

balkica
17. aug 2020

Denno denne fitko. Pripadne kombinacia fitko, infrashape a plavanie za dva dni. A malo to skor opacny efekt 🙈 Extremna bola podla mna aj sackova dieta cca 10 tyzdnov, ale schudla som vdaka tomu bez JOJO 👌 sladkosti sa nevzdam ani keby co bolo 😂 nepijem, nefajcim tak sladkosti si necham 😂 A este ako nast rocna som zila dost nocnym zivotom a bola prakticky lej na coca cole a zuvackach, tie dost extrem, ale vyzerala som super 🙈😂😁

janka_266
17. aug 2020

@doda818 ja som ich predtým nikdy nejedla, potom som sa nejak premohla, že keď už platím tomu trénerovi, tak hádam vie 😂 no teraz si ani predstaviť nemôžem, že by som ich mala znovu jesť, hoc aj len raz týždenne. Ale v nejakom koláči, alebo v palacinkach v pohode. 😃

katarinka289
17. aug 2020

@doda818 ja som na stredne drzala drasticku dietu.Teraz si myslim,ze som trpela anorexiou.Zacalo to nevinne kratko pred 16 narodeninami.Zapacilo sa mi,ze som mala pri kazdom vazeni menej.Pri tom som nikdy nebola tucne a diety mi nebolo treba.Vzdy som patrila medzi najvyssie a najstihlejsie.Nechapem,preco som to robila. Prislo to do takeho stadia,ze som na internate cely týždeň len pila vodu a v stredu zjedla jedno jablko.Neuveritelne,ale telo si zvyklo.Samozrejme som prisla o menstruaciu a zacali mi padat vlasy.Rodicia netusili,co robim.Cez vikend som doma co-to zjedla... Strasne,ked si na to teraz pomyslim.Myslim,ze mozem byt rada,ze mam vlastne deti.Mohlo to dopadnut ovela horsie

katarinka289
17. aug 2020

@janka_266 inak teraz sportujem pravidelne a vlocky s malinami a acidkom ranajkujem najcastejsie 🙂👍

basska_b
17. aug 2020

Mne príde dosť šialene riešenie zašitie žalúdka... veď je to nevratné... kolega takto schudol zo 160 na 90 kg. Iné riešenie už nevidel. Videl, že váha už ide len hore, nech robí, čo robí. Tak teraz musí jesť len mikroporcie.

basska_b
17. aug 2020

Mne príde dosť šialene riešenie zašitie žalúdka... veď je to nevratné... kolega takto schudol zo 160 na 90 kg. Iné riešenie už nevidel. Videl, že váha už ide len hore, nech robí, čo robí. Tak teraz musí jesť len mikroporcie.

janka_266
17. aug 2020

@katarinka289 to je super, že Vám chutia, u mna to bolo za trest 😃

katarinka289
17. aug 2020

@janka_266 ano chutia.Aj moja 5rocna mi z nich ujeda 🙂

martina2ve
17. aug 2020

Ja som mala extremov viac🤦🏼‍♀️
➖Ryzovy detox... vydrzala som 12dni na ryzi a vode+poslende 4dni ryza a zelenina a vysledok? -7kg ktore sa nevratili... ale bola to zaberacka na psychiku
➖makacka v posilke 2xdenne po hodine/7dni v tyzdni...a max.upravena strava vysledok pekna postava ale hrozne vycerpanie-zacinalo mi prepinat z pocitania kalorii a sledovania co zjem. Dala som dole asi 12kg za 2mes ale tie sa pocas tehu rychlo vratili🤷🏼‍♀️

franika
17. aug 2020

Asi 2 týždne som fungovala čiste len na detských vyzivach doma robenych bez cukru...ale to som šla z dosť veľkej váhy,tak kilecka krásne padali+ som každý deň bicyklovala cca 14 km..

doda818
autorModerátor
17. aug 2020

normálne sa až čudujem čo všetko existuje za detoxy a extrémy 🙂 je sila čo všetko sme ochotní pdostupiť ak chceme niečo zmeniť (najma teda postavu)

acrobaleno
17. aug 2020

Toto som nebola ochotná podstúpiť, ale...chorý žlčník a následné spustenie potravinových intolerancií. Najnižšia váha 40 kg z 55 kg. Teraz je to už lepšie držím si tak okolo 47 kg. Takže ja mám opačný problém a závidím všetkým, ktorí môžu jesť hocičo.😂

doda818
autorModerátor
17. aug 2020

@acrobaleno tak to ma mrzí. Samozrejme zdravotné problémy to je niečo iné. Prajem veľa zdravia

lucinka7788
17. aug 2020

Ja.som skusala asi všetky diety co existujú..dukanova..90dnova..macingova..atd..výsledok bol minus 40kil za 3roky..potom prišili zdravotné problémy a vaha.sla hore ako taketa do vesmíru..prišiel.jojo efekt a výsledok? Mam hroznych.130kg skoro.cvičím.jem zdravo a váha.nie a nie dole..ľutujem.všetky.diéty co som skusala.len mi pokazali metabolizmus

marta1987
17. aug 2020

Breussova dieta / dieta pre ludi s onkologickym ochorenim .
Protirakovinová diéta nedovoľuje prijímať žiadnu pevnú stravu. 42 dní musíte vydržať len na tekutej zeleninovej strave, ide o tzv. breussove šťavy, navrhnuté samotným Breussom, ktoré dopĺňate pitím bylinkových čajov. Za jeden deň smiete vypiť len 125 až 500 ml šťavy a to najlepšie z domácej zeleniy, z ktorej si pripravíte nápoj.

Zložky šťavovej diéty tvoria:

červená repa,mrkva,zeler,čierna reďkovka,zemiaky.

Vydrzala som 7 dni , ta stava je absolutny hnus viac ako 200ml denne som do seba nedostala,naozaj mozno len ak by mi slo o zivot.

kosicanka1
17. aug 2020

Redustim - novinka pri chudnuti. Pracuje s tlakom ako lymfodrenaz. Okamzite po osetreni mi na tom najnevhodnejsom mieste 🍑 vznikla krcova zila. Vstrebanie trvalo tyzdne 😰😰😰