Koľko času denne/týždenne venujete cvičeniu a pohybu ako takému? Máte pravidelne vyhradený čas,alebo ako máte chuť? Cvičíte kvôli zdraviu a radosti alebo za účelom zmeny postavy? 🙂 Poteším 💙
@doda818 6x tyzdenne 30 minut cvicim tabatu, popripade 20 minut posilnovacie cviky s cinkami, ked tabatu vynecham..vsetko doma v ramci casu, ked mi maly spi 🙂 som rok po porode, pred porodom som aktivne cvicila..teraz sa chcem dostat naspat do formy, skor sa mi nedalo kvoli mensim zdravotnym problemom..
ja chodim 2x tyzdenne na skupinove cvicenie s vlastnou vahou a obcas cinky a zavazia 60minut. Striedanie siloveho cvicenia, tabaty, kruhovy trening a tak. Chodim uz rok a pol a samozrejme vidim ze moje telo je pevnejsie. No ja nechudnem iba spevnujem a udrzujem 😊
2-3x za tyzden silove v posilke asi tak 70minut a raz do tyzdna beham asi tak pol hodinku ...cvicenie mam rada a pri behu sa citim nesmierne stastna 😊
Ja chodim na skupinovy trening...kruhovy,tabatu a chodila som na jumping,no zrusili ho u nas.Celkovo 4x tyzdenne hodinu.Najskor pre postavu,neskor preto,ze ma to zacalo bavit
5-6x tyzdenne, vacsinou power joga hodinu alebo beh + joga hodinu alebo bicykel (to aj 6-hodinove vylety)
2x v týždni jumping 60 minút a aspoň 3x hodina bicykel. Nemám tak bolesti chrbta
6x do tyzdna, vecer pri telke 15m cviky z bubble butt alebo stepper 🙂 Za ucelom spevnenia postavy 👌
@doda818 ja sa snažím každý deň hýbať a je jedno ako, niekedy len prechádzka inokedy aj hodinka behu/jogy. Na YouTube sú výborné videa napr. 5 alebo 10minutove cvičenia ktoré často cvičím vždy keď mám chvíľku času, takto sa mi to pekne na hromadí aj na 20-30min denne. Keby som si ale naplánovala od cvičiť naraz 30min tak by som to asi tak často neodcvicila.