Dobry den chcem sa spytat, dnes prisli výsledky a zistili mi po zápale ucha zo sterov prítomnosť zlatého stafylokoka, pseudomonas aeruginosa a candida albicans...citala som že sa ich antibiotikami nedá zbaviť preto sa chcem spytat či sa tým dá niečo urobiť pravdepodobne ich mám v uchu
Uz citam ze si v NR..v budove Stapringu mas Bioharmonia.sk chod tam...
Alebo v Trnave mas Evku Tomikovu, na tu by som ti cislo vedela poslat..ta je tiez super... fajn je nakombinovat oboje, kazdy maju iny pristroj a nevadia si navzajom..
@laurika99311 biorezoznancia je podvod , urcite za to nevyhadzuj peniaze.
@laurika99311 poradit neviem ale biorezonanciu nie....
@prevenar fakt? Zaujimave, ze lekarka ma posielala na operaciu na vybratie SZ, ale MUDr. SUCH mi nasiel problem v hypofyze, dal ju do poriadku a zacala pracovat normalne.. lepsi dokaz neexistuje, sorry
. Chodim len na kontroly krvi odvtedy a sono a vsetko mam od roku 2010 uz ok a nepotrebujem ziadne lieky...pomohol mi aj s inymi vecami, ale tato bola najhmatatelnejsia pre nevercov.
Mimodom, biorezonancia funguje, uz sa to pise aj normalne vsade a bola vyvinuta prvotne pre kozmonautov, aby si vo vesmire vedeli pomoct od pripadnych chorob, hlavne sa zdiagnostikovat a vyliecit aj inak, ako len liekmi... az neskor sa dostala aj von, je to zazrak, ked s tym clovek vie pracovat a nie je ziadna veda pochopit, ze tie drobne organizmy su citlive na vibracie a urcite vibravie ich vedia znicit..
Ak k tomu nevies nic konkretneho poradit, akl jej inak pomoct tam, kdemedicina uz skoncila, tak neviemz naco sa vyjadrujes k tomuto.
Nema vyznam viac reagovat🙈
@katrin21 ja som z Nitry
@katrin21 už som našla aj kam presne pojdem, dakujem za rady
Moja sestra má veľmi dlho zlat.stafylokoka a žial nepomáha ani biorezonancia. Zmiernilo sa to, ale nezbavila sa úplne toho.
Chod na biorezobanciu...najdi si niekoho, kto ma plazmovy generator... candidu musis len vyhladovat, zije z cukrov..takze prisna dieta- ziadny cukor, muka, zemiaky, ryza, med, nic.. len bielkoviny a zelenina..ovocie len obmedzene/ bobulove, ziadne banany a pod./.. zabija ju oreganovy olej, ked je v traveni..ale v uchu jedine ta biorezonancia.
Zlaty stafylokok je svina tiez.. nezbavis sa ho inak, len biorezonanciou..nenos zlato na sebe... a skus este kvapky z kapucinky uzivat..
A psedomonada, nie som si ista, ale tusim je rovnakeho.rodu ako chlamydie, borelie, ureaplazmy atd.. tym padom sa maskuje vo vnutri buniek a ani ATB ju nevidia..treba k liecbe nasadit nejaky enzym, najlepsie Serrapeptazu, alebo N acetylcystein/ NAC/, je napr. v ACC long. Ale da sa kupit aj samostatne...
Kukni stranku chlapika "RNG diskusie". vygoogli si ho.. tam najdes presnejsie odpovede..
Rozhodne a toho viea zbavit tou biorezonanciou..ale najdi si seriozneho cloveka. Odkial si? V stredoslovenskom a zapadosl.kraji to viem poradit .