Aké máte skúsenosti s zeleným jaçmeňom od firmy GW?
@elmivelmi ako z casti suhlasim,ze to doplni ziviny atd ale urcite to nie je vseliek a zazrak,a dalsia vec,je to mlm a mna uz extremne unavovalo vysvetlovat mojej poradkyni ze nie nechcem to ponukat,predavat proste dost na to tlacila, a ked som nechcela ja,tak hovori zr nech moj muz,vtedy robil fusky,elektriku,a hovori mi zr nech tam ponuka,jasne uz vidis chlapa co tam robi s kablami ako bude niekomu ponukat jacmen asi by na neho pozerali ci mu nej.be, za mna uz GW asi nie, a aj to je od nich nesympaticke ako vsetci od nich hovoria ze len oni maju kvalitu,iny jacmen a chlorellu nemas ani skusat lebo dobre ze sa neotravis z toho
Skúste jačmeň od Salvia Paradise (šťavu vo forme prášku) . Jačmeň je ten istý ale o niečo lacnejší 🙂
Napriklad moj to brak asi rok,lebo mal traviace tazkosti,znama co a tym robi to vykreslila ako najlepsiu medicinu na svete,my smw skusili.Nakoniec az na gastre ho vyliecili.Mal helikobakyera a vred na dvanastniku.Jacken mu v tomto bobec nepomohol je to drahe a za mna vyhodene peniaze.Zalezi ale co vlstne ty od toho ocakavas.