Ahojte ma niektorá z vás skúsenosť s bradavicou? Ale tak že ste sa jej zbavili bez lekára... Mne sa totizkonuz davnejsie urobila na nohe á konkrétne na prste a potom aj na ruke na kraji prsta ale tam to není také hrozné ale na nohe mi to dosť vadí, pri chodeni nie ale už ma to začína mierne nie že pobolievat ale ked stupne rak nepríjemné... Neviem či to mám vystrihat alebo čo už som zúfalá už s tým bojujem dlho...nejaký domáci prípravok ktorý pomohol? Ďakujem za rady a skúsenosti
Za mna naaaaaj je Verrumal....dcera mala na dlaniach, nehrozilo vypalovanie....za tyzden pravidelneho natierania bola bez 😉
Lapis, čertov kamienok, kupis v lekarni
@dajulka01 mala som na prstoch. Laser ani dusik mi nepomohli. Davala som si Kolodium forte. Dlho to trvalo ale nakoniec zmizli.
Syn 10r. mal niekolko bradavic na nohe.Davala som mu na to cibulu namocenu v octe 2x za den na nejake 2h., obviazala som izolepou nakolko drzala najlepsie.Bradavice sa najskor zvacsili akoby vystupili z vnutra von a potom spravila chrasta. Zo 4 ma uz len jednu na ktorej pracujeme.
odporúčam kolodium forte
@katren kupila som nakoniec ten verrumal teda podarilo sa mi ho zohnat na predpis pouzivam to 2 den, momentalne minto akokeby sa vysusilo vyzerabto divne ale vidim tm tiebcierne korienky podarilo sa mi uz 2 vytrhnut ale je ich tam ešte len nemozem sa k nim dostať, treb ich vytrhnut alebo len to s tym potierat?
Citronovy esencialny olej.
Však to ti kozna vypáli za 5 sekúnd a je po probléme