Dobry den, prosim Vas. Pri cisarskom reze mi nasli na hrubom creve 1,5cm vyrastok (tumor) , na kramaroch. Pan docent Rusnak prednosta kliniky bok privolany k operacii na zvazenie zdravot.stavu. povedali,ze to mam vypustit z hlavy,ze aj maternica zvikne robit taketo vyrastky,lenze mne to nejde vypustit z hlavy. Rozkazali neriesit a zasit . Prosim vas , viete mi poradit? Cim to je? Zmizne to?vstrebe sa to?mali ste to niekto?dakujem
@henriettak po prepusteni z nemocnici po porode som isla k svojej zenskej,tej som oznamila co sa udialo pri cisaraku, ta mi nato odpovedala ,ked to neriesili a povedali ze to mam vypustit z hlavy tak mam tak urobit. Ale ked na Jiske dosiel dr a opytala som sa co sa vlastne stalo ,precital mi slovo tumor doslo mi az zle. Vobec ziadne odporucanie co mam robit,kam sa hlasit s tym nic ☹ neviem ci to mam tak nechat a cakat na najhorsie ,alebo je to vstrebatelne? Volnym okom by to zistili? Dakujem
@kusika lekari pomerne bezne pouzivaju slovo tumor aj na akekolvek cysty..mne sa to stalo u mojho gynekológa...tumor sem tumor tam skoro som skolabova na koze a on potom s kludom anglicana ze ved to cysta..kazdopadne by som vyziadala spravu z cisárskeho a isla na konzultaciu inde
@janulka2811 dakujem
@kusika este mi napadlo ... v ba ruzinove je super gastro doki a ked povies co je vo veci objednaju ta prednostne..isto ta nenechaju cakat na termin dlhsie... urcite zajtra zavolaj ... https://vysetrenie.zoznam.sk/ambulancia/2823/mu...
osobnú skúsenosť nemám ale podľa mňa by nebolo na škodu keby si to konzultovala aj ešte niekde inde, aspoň ešte nejaký ďalší názor na to mať od iného lekára 🙂