Výrastok na hrubom čreve

kusika
5. júl 2018

Dobry den, prosim Vas. Pri cisarskom reze mi nasli na hrubom creve 1,5cm vyrastok (tumor) , na kramaroch. Pan docent Rusnak prednosta kliniky bok privolany k operacii na zvazenie zdravot.stavu. povedali,ze to mam vypustit z hlavy,ze aj maternica zvikne robit taketo vyrastky,lenze mne to nejde vypustit z hlavy. Rozkazali neriesit a zasit . Prosim vas , viete mi poradit? Cim to je? Zmizne to?vstrebe sa to?mali ste to niekto?dakujem

henriettak
5. júl 2018

osobnú skúsenosť nemám ale podľa mňa by nebolo na škodu keby si to konzultovala aj ešte niekde inde, aspoň ešte nejaký ďalší názor na to mať od iného lekára 🙂

kusika
autor
5. júl 2018

@henriettak po prepusteni z nemocnici po porode som isla k svojej zenskej,tej som oznamila co sa udialo pri cisaraku, ta mi nato odpovedala ,ked to neriesili a povedali ze to mam vypustit z hlavy tak mam tak urobit. Ale ked na Jiske dosiel dr a opytala som sa co sa vlastne stalo ,precital mi slovo tumor doslo mi az zle. Vobec ziadne odporucanie co mam robit,kam sa hlasit s tym nic ☹ neviem ci to mam tak nechat a cakat na najhorsie ,alebo je to vstrebatelne? Volnym okom by to zistili? Dakujem

janulka2811
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puklica13
5. júl 2018

@kusika lekari pomerne bezne pouzivaju slovo tumor aj na akekolvek cysty..mne sa to stalo u mojho gynekológa...tumor sem tumor tam skoro som skolabova na koze a on potom s kludom anglicana ze ved to cysta..kazdopadne by som vyziadala spravu z cisárskeho a isla na konzultaciu inde

adalea
5. júl 2018

@kusika dá sa to zistiť kolonoskopiou. Potrebuješ výmenný lístok a s ním choď na endoskopiu. Nemusí to vôbec nič znamenať, ale pre istotu sa daj vyšetrit

kusika
autor
5. júl 2018

@puklica13 veru aj mne padol tlak pri sc hned podavali na zvisenie tlaku. Neni mi vsetko jedno kedze mam deti, dakujem za podporu

kusika
autor
5. júl 2018

@adalea dakujem pekne za radu

kusika
autor
5. júl 2018

@janulka2811 dakujem

evaachesa
5. júl 2018

@kusika urcite to nenechaj tak, uz len pre tvoj pokoj ... ries to s obvodnym a zajdi urcite na gastro...tam ti urobia kolonoskopiu a vysetria ci je to ok. Hlavne sa upokoj...aj lekari sa obcas blbo vyjadruju 🤨

evaachesa
5. júl 2018

@kusika este mi napadlo ... v ba ruzinove je super gastro doki a ked povies co je vo veci objednaju ta prednostne..isto ta nenechaju cakat na termin dlhsie... urcite zajtra zavolaj ... https://vysetrenie.zoznam.sk/ambulancia/2823/mu...

kusika
autor
6. júl 2018

@evaachesa velmi,vela dakujem . Urobim tak :-* dakujem vsetkym

libawet
9. júl 2018

@kusika prečo si sa hneď na mieste nespýtala, o aký tumor ide? Či zhubný alebo nezhubný? Ak by bol zhubný, tak by Ti určite nepovedali, že zabudnite na to....takže si myslím, že nezhubný a pp. sa Ti vstrebe.

kusika
autor
10. júl 2018

@libawet v tom momente mi padol tlak tak, ze sa snazili ma udrzat pri vedomi,nenapadlo ma sa hned pytat natoto. Uz len to slovo tumor ma dostalo.