Vitamíny Terezia x Superionherbs

wolfie2210
4. feb 2024

Ahojte, viete mi povedať (ideálne podla vlastných skúseností), ktoré produkty/vitamíny sú lepšie? Od Terezie alebo Superionherbs? 🙂 Teraz mám na mysli napr čagu, hlivu, reishi ....
Beriem teda dlhšie hlivu od Terezie a musím povedať že chorá som nebola fakt velmi dlho, akurát mi príde zvláštne, že sú takí lacní (ja viem že drahé neznamená kvalitné, ale aj tak......) ... Celkovo superionherbs má aj perfektný opis, myslím to v tom, že - huby vraj sa pestujú niekde v Číne niekde ďaleko od civilizácie, v mega čistom prostredí atď ... A ano, aj napriek tomu že hliva od Terezie mi zaberá , napriek tomu takto špekulujem 🙂 a pýtam sa na porovnanie so superionherbs 😀 😀 ...
Ďakujem.

marcellka32
4. feb 2024

Beriem hlivu od Terézie....okolo mňa doma bolo všetci chorí, dalo sa čakať že keď skončia, začnem ja ...kupodivu nie, ja ostávam pri hlive

wolfie2210
autor
4. feb 2024

@marcellka32 ano, hlivu nehodlám vynechať, ale chcela som aj reishi a dosť zvažujem od superionherbs, podla popisu sa mi zdá sto x lepšia ale tak neviem, chcela som asi prečítať skúsenosti také, že aj od terezie je skvelá a zaberá 😀 čítala som totiž, že má rásť aspoň 12 mesiacov teda zbierať sa najskôr po tom roku a u terezie neni písané, kedy sa zberá... akurát cenovo tam je teda dosť rozdiel no... My berieme s mužom hlivu asi 3-4 mesiace, neviem presne a chorí sme ešte neboli ani teraz cez tieto chrípkové obdobia... aj deťom dávam