Užívate niektorá zeolit?

tslobik
22. aug 2019

Ahojte, má niekto skúsenosti s užívaním zeolitu, príp. kde kupujete? Ďakujem.

ciernysokol
22. aug 2019

Ja som brala kremelinu,tak neviem,ci sa to rata ako zeolit,lebo to je z mora a zeolit je myslim zo zeme.ale su to dost podobne veci.skusenosti mam dobre,ale preferujem ine veci.kamaratka si naopak nevie vynachvalit.co som ale citala,treba si dat pozor,aby malo certifikat,ze neobsahuje tazke kovy ako olovo a arzen,lebo vtedy viac skodi ako pomaha.ja kupujem v anglicku.cena dobra a vyzera kvalitne.nebrat vytazeny alebo spracovany zeolit v cine.

tslobik
autor
22. aug 2019

@ciernysokol Fuha....ja som práve objednala od jednej panej, ale nemá certifikát. Na nete som našla asi len dve predajne, kde ponúkajú....ale za vyššiu cenu. Dočítala som sa, že nie je v EU povolený ako potravina ani výživ. doplnok. Ten, čo som ja objednala je vraj slovenský a bola som upozornená predom, že nemá certifikát.

tslobik
autor
22. aug 2019

@ciernysokol A tá kamarátka ho kde kupuje, ak smiem vedieť?

ciernysokol
24. aug 2019

@tslobik
https://www.naturalsupplies.co.uk/collections/d...
Link je na 10 kg,da sa kupit mensia,preklikajte.najlepsia cena je za 500 kg 🙂)))))))))
Tuto som brala aj ja,ale asi pred 10 rokmi,tak nepamatam.na nejake akutne stavy,crevne chripky a tak mne toto nezabera,jej ano. (Ja som fanusik lipozomalneho cecka a msm siry ;) ). Velmi ucinny je vraj druh zeolitu krynoptilolit ci co,nepamatam meno presne,ale je ho tazko najst,sice sa tazi na vychode sk dokonca,ale pouziva sa zatial najma do domov,filtrov atd.mam aj jeden zdroj na jeho kupu,v cistej forme pre ludi,ale stoji 30 euro pol kila,tak som ho neskusala.brala som nedavno kremelinu,lenze daku cinsku.ucinky ziadne som nepocitila a vybrala som cely sacok.ta z anglicka je ozaj dobra,ma aj certifikaty.na sk ja kupujem malo tychto veci,velmi mala ponuka,za vysoke ceny