Úspešné vyriešenie ganliómu na zápästí

mia456
6. dec 2020

Zdravím, podarilo sa prosím niekomu vyriešiť gangliom na zápästí nejakou alternatívnou liečbou ( mimo OP a injekcii)? Ak áno ako 🙏? Ďakujem vopred

sisa_s
6. dec 2020

Ja som si 10dni vmasirovavala Veral gel a zmizol mi 🙂 ak myslite inu alternativu, bylinky, masticky bohvieake atd, tak to nezmizne

nika82
6. dec 2020

inekciou ti vysaje obsah, ale puzdro ostane, je otazkou casu kedy sa vrati...
alternativa je vraj buchnut potom knihou aby to prasklo... neskusala som mne to rovno operovali 3x ale aj tak sa vzdy vratil

elisaelisaday
6. dec 2020

Ja som sa ho zbavila minuly tyzden, ked som nechtiac buchla silnejsie do steny presne tou castou, kde sa nachadzal 😁

lucka_ke
6. dec 2020

a nebojíte sa, že sa vám to rozleje vnútri v tkanive a spôsobí problémy?

elisaelisaday
6. dec 2020

@lucka_ke Nie. Obsah nie je infikovany, takze nie.

mondolina
6. dec 2020

3 x mi to vyťahovali, vždy sa to vrátilo. Pred rokom mi do toho vstrekol kortikoid, odvtedy mám pokoj.

doda26
7. dec 2020

som rada ze som neni jedina taka sialena 😂 ja mam totiz tiez len taku radu, ze slahnut rukou o stenu...ja som totiz este ked som bola stredoskolacka, bola s tym u lekarky a hned mi dala vymenny listok na chirurgiu...a ked som si predstavila ze mi budu rezat ruku, hovorim si ze toto nie....tak som sa docitala, ze s tym treba o nieco tresknut, tak som buchla ruku o stenu celou silou a zmizlo 😃 sem tam ma to miesto bolievalo ked bola zmena pocasia, ale uz teraz nie...

nika82
7. dec 2020

@doda26 to myslím žeby hneď tam nerobili. Ja som stým bola hospitalizovana 3 dní. Robili mi to v celkovej narkoze, hodinová operácia

doda26
7. dec 2020

@nika82 ja viem ze by mi to hned nerobili, ale ja som tam mala ist sa poradit s lekarom a ked tak objednat na operaciu a radsej som to chcela riesit neinvazivne

tamvtme
7. dec 2020

Mne to rezali a este skor ako sa mi zahojila rana poriadne, bol naspat...potom som raz niesla tazsi nakup, jednu tasku som mala aj cez zapastie prevesenu a chvilu ma to zabolelo ale neriesila som a az vecer som si vsimla, ze je fuc...praskol a uz sa nevratil

lilke
7. dec 2020

@mia456 mama mala ísť na operáciu. Otec je to rozmasiroval. Veľmi to bolelo, ale po niekoľkých dňoch masirovania sa vstrebalo. Už zo 15:rokov má pokoj.