Účinná očista čriev a detoxikácia

marianna49
8. jan 2016

Kedy je pre Váš organizmus potrebná detoxikácia a očista čriev?

V prípade, že sa s tematikou detoxikácia a očista čriev stretávate vo svojom živote prvýkrát, asi ste doposiaľ nerozmýšľali nad tým, či je Váš organizmus čistý aj zvnútra. Stále dbáme o čistotu svojho zovňajšku: odstraňujeme nečistoty z nášho tela, zubov a z vlasov – avšak sme čistí aj zvnútra? V dnešnej dobe, kedy sa náš organizmus stretáva s čoraz väčším množstvom toxínov, je pre naše hrubé črevo, pečeň a ďalšie vnútorné orgány, detoxikácia nevyhnutná, takisto, ako je pri motorových vozidlách nevyhnutná výmena oleja.

Ja som sa s týmto problémom nezaoberala do vtedy kým som nezačala mat problémy s bolesťami kĺbov, kvasinkami a migrénami.

Kedy je už detoxikácia a očista čriev naozaj nevyhnutná? Ako sa dozvieme, či je v našom tele nahromadených príliš mnoho toxických látok, škodlivých črevných baktérií a ďalších odpadových látok?
Najdôležitejšie príznaky kedy je potreba detoxikácie:
- Chronická únava a slabosť
- Flatulencia, plyny a nadúvanie
- Nadváha
- Detoxikácia tela
- Tráviace problémy
- Chronická zápcha
- Syndróm dráždivého traktu (IBS)
- Candida infekcie
- Vláknina – psyllium
- Chudnutie
- Parazity a červy
- Divertikulitída
- Črevné problémy
- Stolica odhalí v akom stave je tráviaca sústava
- Nepríjemný zápach z úst
- migréna
- Akné – vyrážky
- Zápcha

mawka
8. jan 2016

zabudla si dodat... a pripravky vam predam ja 😉 😀

guinevre
8. jan 2016

@marianna49 No, a?

marianna49
autor
8. jan 2016

Dá sa to aj prípravkami, ale dá sa to aj stravou,

sissy27
8. jan 2016

@marianna49 pointa? Lebo sa mi zdá tvoj príspevok taký nejaký nedokončený 😅 alebo priamo sa spýtam - čo ponúkaš a koľko to stojí? B-)

rebeka7501
8. jan 2016

@marianna49 trošku miš-maš, bez hlavy a päty, napr. príznaky : vláknina ?, namalo to mať aspoň dve state : 1.) detoxikovaný organizmus a jeho príznaky 2.) ako detoxikovať organizmus.

deniskaddd
12. jan 2016

Aj ja môžem niečo odporučiť

babkabubko
18. mar 2017
denisakoliesko
29. mar 2017

Máte niekto skúsenosti s detoxikačnými kúrami do sensilabu? Sú to komplexné 10 a 30 dňové kúry. Super silné prírodné extrakty rozdelené do troch fáz v priebehu dňa. Napíšte ak to niekto užíval.