Ahojte uz som prisla na to ako si sformovat telo .chodievam trenovať pod dozorom kondicneho trenera v snv
Si predstav...Amerika!!!
Ale ba.. vážne ?
teraz neviem, ci je to vazne taky silny objav alebo pokus o reklamu
To ze si sa zaregistrovala dnes a mala potrebu to vykricat konikovi ti odpustime.😂😂😂
Tak nam napis nieco viacej.Aky bol trener,ake cviky si robila a tak 😂😂😂
Hahaha keď sa chce tak sa schudnúť dá a to nie len s tým trénerom, ktorého meno má na jazyku 🙂
Potrebovala sa pochváliť :D to je normálka ...ja sa tiež pochválim tiež som prišla nato ako dať dole 25 kg a podarilo sa mi to uplne samej bez akejkoľvek pomoci a bez zbytočne vyhodench penazí za osobných trénerov alebo herbalife :D :D :D čo tak veľmi letí ...možno si chce urobiť reklamu ako baby na bazari pre ženy na FB a ked sa spýtaš ako to dosiahli tak odpíšu že ti napíšu jedalniček za 10 eur :D
No veď všetky sme tu v napätí 😀 najprv nás vyhecuje a potom to ticho 😀
@monikapt no recept nato nieje 🙂 ak niekto tvrdí že ano tak je to podľa mňa len obchod .Na tabletky na chudnutie a na niečo také ja osobne neverím.Ja som to dokázala hlavne zmenou jedálnička a všetko je to o tom ako veľmi to chceme a čo všetko sme ochotný preto urobiť ak to človek naozaj chce a poctivo začne na sebe makať a cvičiť tak to jednoducho musí ísť 🙂 niesom jediná ktorá to dokázala
Sorry dievcata ale dlho som cakala ci sa niekto ozve a iba vysmech .iva som prestala zrat chlieb a trener co studoval s shaoline my ukazal cvicene o com som este ani nepocula
@figura1975 Nevidím tu žiadny výsmech - len konštatovania. Na to aby som prestala jesť chlieb a začala cvičiť a bol nejaký výsledok nepotrebujem platiť trénera.😉
@evittam ona neprestala jesť ale žrať :D vyjadrovanie a téma úplne spicova :D
@figura1975 tak nám prezrad viac informácií pls
Telo potrebuje viac vlakniny aby dokazalo premienat tuk na energiu a cvicenie ?zapajas tie partie ktore beznym cvicenim nezapajas .a slovicko zrat znamena to ako ste zareagovali na disk.
@figura1975
Mna to nahodou zaujima.Cely zivot vrcholovo sportujem.Chleba nejem a nejako ked sa blizim k tej 40-tke,tak vaha kazdy rok 2 kg hore.No a nie a nie ich zhodit.Ja tyzdenne len beham tak do 100 km.Tak napis nejaky cvik,ktory mozno ani ja nepoznam.Ved kazda z nas ho rada vyskusa 😀
Kondicny trener je clovek ktory vylieci chore telo teda aj ked mas viac tuku
Ja som schudla chodením. Znie to možno divne ale začala som denne rýchlo chodiť a pritom napínať zadok 2 x denne tak cca 30 minút pešo. Schudla som týmto spôsobom od začiatku jari do leta nejakých 12 kg ale na veľkosť som sa dostala na 34-36 zo 40. Skúšala som všetky možné športy,stravu ,čokoľvek,ale vždy som schudla iba z brucha. Chôdzou som schudla súmerne celá síce je to pomalšie ako tie drastické diéty ale má to dlhodobý efekt. Odporúčam to každému kto chce schudnúť .
Zaklad je strecig a potom kondicia v záťaži skus behať v kratkych sprintoch 10 sekund 45 sekund chodza 12 krat opakuj este predtim ako zacnes tieto kondicne zahrej sa 12 min klusom a strecingom ale ten ti neviem opisat to ti viem ukazat
@figura1975 No, prepac, ale fakt si "objavila Ameriku" s tou vlakninou....
A ty co cvicia a neschudnu cvicia zle
@figura1975 Doteraz si potrebovala trenera na vsetko a uz aka z teba zrazu odbornicka..
@figura1975 To je kravina. Úspech schudnutia je strava/pohyb= 80%/20%.😉
Chceli ste vediet ako to robim len opisujem. tak nekomentuj ked ta to nezaujima
@figura1975 no tak na ten "strecing" by som sa s radosťou pozrela 😀 chcelo by to video.. Len škoda, že sa tu nedá nahrať, možno na YouTube 😀
80%20% a to mas odkial mudra hlava
Najdi si trenera chod medzi ludi
@figura1975 Zo skúseností ty "mudra hlava". A ked chces s niekym komunikovať tak ho oznac. A ked nemas zaujem o diskusiu tak ju nezakladaj na verejnom fore. Ja som schudla presne podla toho co píšem aj bez tvojho trénera a nielen ja.😉
@figura1975 Ja nepotrebujem trenera. A medzi ludmi som stále a odjakziva. "Mudra hlava".😂😂😂
A Nobelovu cenu získava...😅