Ahojte! Prosim,mate niektora skusenost s tradicnou cinskou medicinou u deti? Konkretne aj efekt centrum v kosiciach? Takmer 15m dcerka ma ekzem,a ja uz neviem co s nou 🤷♀️ Vraj tito ludia vedia pomoct. Dakujem za kazdu recenziu
ak máš možnosť. choď osobne, nie online. Diagnostika sa robí aj z pulzu. Za mňa, odporúčam. Mne sa občas na 2 prstoch vyhodil ekzém, pomohli mi nielen s tým. Určite vyskúšaj.
@mandala77 prosim Ta,a to aj malej tak vedia? Lebo ten pan tam ma pisane ze diagnostika 120min a to si veru neviem s nou predstavit
to sa spýtaj tam, kam ideš, ja chodím so sebou. Neviem Ti odpovedať. Ale určite tam bude aj ona musieť byť predpokladám , na chvíľu. Spýtaj sa a uvidíš.
@lauristrk mozem Ti napisat?
Nam akupunktura pomohla 100% boli sme v prahe
Mne veľmi pomáha chytrá huba Pythium oligandrum. Vo forme oleja aj krému. Mám trvalý ekzém na rukách. A vždy keď mám viac popraskanej kože, tak použijem olej a mám pokoj na pár mesiacov.
Konkretne v Košiciach nemám skúsenosť..ale áno videla som ako krásne to vedia liečiť bylinkami..ak by si chcela dá sa aj online..ale mimo Košíc.ja k nej chodím