Tiky a akupunktúra

llia
5. jan 2025

Dobrý večer maminy, prosím vás, má niekto skúsenosť s tikmi a nejakou prírodnou liečbou? Neurologicka chce nasadiť nejaký liek na to, no neviem, nemáte nejakú inú radu? Napadla ma akupunktúra. Syn 13rokov, v poslednej dobe sa to zhoršilo a to sú prázdnin, nemám pocit,že by mal nejaký stres alebo tak.
Prosím nejaké nápady? Ďakujem.

tundra
5. jan 2025

@llia skus magnezium,akupunktura je super,chodim dlhe roky,len este som tam dieta nestretol...

katie253
5. jan 2025

@llia ake tiky má, aká časť tela? Akupunktúra je skvelá vec.

llia
autor
5. jan 2025

@tundra magnézium berie dlho a nezaberá už

llia
autor
5. jan 2025

@katie253 ramenom stále točí a sem na hlava🥺on už je veľký má 180cm a skoro 14rokov, bavila som sa s ním o tom, on by šiel do toho ale to ma len tak napadlo, či to vie pomôcť netuším, viem,že veľa blokov to vie odbúrať

llia
autor
5. jan 2025

@tundra a myslíte,že toto by pomohlo aj na to? On je ozaj už veľký chalan nie dieťa, taký veľký puberťák už

tundra
5. jan 2025

@llia urcite na ukludnenie a dostat telo do pohody,to pomôze.Manzelka mala fyzicky velmi narocnu pracu a termin ma kazde 2 tyzdne.
Ja chodim cca.raz za mesiac a pred par rokmi som presiel 3 mesacnou terapiou,chybala mi zivotna energia,robim na smeny,nastartoval ma zase na 100%,nemusel som zmenit pracu.
Urcite to skuste.Drzim palce a prajem skore uzdravenie.

llia
autor
5. jan 2025

Ďakujem krásne, ideme teda do toho...❤👌

katie253
6. jan 2025

@llia to vôbec nevadí, ze je už veľký. Najlepšia je kombinácia akupunktúra a banky.

llia
autor
6. jan 2025

@katie253 ja verím,že to pomôže už sa nedá na to pozerať... ďakujem krásne