Co je z toho ucinne ?? Dakujem
Nic 🙂
@koniarova aha😀😀no lebo citam kde akde ze take zazraky a take
No z tiande som mala intim gél a lepší som nemala. Mávam problém ze nemôžem ani avivaz a silné prášky lebo hneď chytím zápal močových a tento bol najlepší. Mala som aj vložky od nich a boli fajn, najlepšie majú tie naplaste na bolesť, to veľmi pomáhalo, mám od nich aj oriešok z mydlovnika a je super, krásne vyčistí aj sklo aj všetko, po prerabke som s ním umyvala okná. A keďže je prírodný tak aj ovocie a zelenina sa dá. To zase moja mamka robí. Krémy asi najlepší bol zo slimacim slizom. Ako čítala som aj ja tie zázraky aj som mala akože kúru ze by mi malo pomôcť na tie zápaly a nepomohlo, mala som ich aj tak.
@ronie338 aha a aku kuru si mala?? A ake vysledky ai videla a tym kremom?
krém so slimačím slizom kúpiš v každej drogérii,nič výnimočné
Predražené somariny...predajcovia sú pre mňa agenti s teplou vodou
Neviem už presne to mi tam radila baba ze co a po kreme som mala skvelú pleť, mám zmiešanú a bolo super ze pekne to vyrovnalo. Mám ho ešte a občas použijem, teraz ale dermacol používam. A intim gél fakt pomáhal aj pri tých zápaloch ze to trochu upokojilo, nemala som po ňom žiadne problémy. Používala som pred 2ma mesiacmi iný a po týždni som mala problém. A bola to jediná vec ktorú som zmenila. Ja mám citlivú kožu, robia sa mi vyrážky keď vyjdem z vody ako keby alergické, nemôžem ani sprchové gély používať lebo je to horšie, ale s tým intim gélom som ich nemala alebo menej a rýchlejšie zmizli.
@ronie338 aj mne sa robia take flekate bonty ked vijdem zo sprchy
Ja pracujem s Just a Nahrin a som spokojná. Najprv som sa presvedčila o účinkoch v rámci rodiny a potom som s tým začala pracovať. Kupujem oveľa menej veci z lekárne, takže aj ušetrím...Tie produkty mi proste sadli, ale je to na každom, každému niečo iné sadne. Kupovala som si napríklad aj drahé bieliace pásiky na bielenie zubov a ešte aj to som nahradila citrónovým olejom z justu a mám viditeľné výsledky... Toto je momentálne môj najobľúbenejší produkt a ešte tymianovy krem, ten používam na rôzne neduhy, ale momentálne ho využívam na stuhnuté svalstvo, keďže mám sedavu prácu. A keby to bola somarina, tak by sa tak dobre nepredával...je protizápalový a uvoľňujúci.
@tinkybinky vazne?? Kóko to stoji
@tinkybinky ved nemam tvoje cislo
Nič. 😂Všetko ťa to chce len obrať o peniaze. V lekárni nájdeš podobné za polovicu.