Mozem tym vytierat malej nostek, ked ma sopliky?
@nikolal priklanam sa k zienkam hore. Esencialne oleje su velmi koncentrovane, ja by som ich nedala ani na kozu, nie to este na sliznicu. Pouzivam ich len do vonnej lampy. Mozno su nejake vyrobky z cajovnika (tee tree) ktore maju protizapalovy ucinok (to olej z cajovnika ma) ale kvalitny olej priamo do nosa by som nedala ani sebe.
@nikolal priamo v ziadnom pripade, on na nieco pomoze, ale dost casto vysusuje, to je skor na skodu potom, ked tak riedeny...ale ani to by som nepouzivala...skus si s takym neriedenim ako baby hovoria natriet nejake citlivejsie miesto a uvidis, nieto este nieco poranene alebo nieco podobne....ja som si tym natierala kutiky na vysusenie, ked sa to dostalo na pery som mala pocit, ze mi pusa odpadne...
záleží aký máte olej, nie je olej ako olej, my používame od spoločnosti JUST a žiadne opuchy nemáme a vyliečila som zelené sople do dvoch dní, tieto oleje sa dajú užívať aj vnútorne, pomarančový, citrónový, tea tree olej, olej31 ale len jedna kvapka do tuhého nosiča, ak Vás oslovilo, ste srdečne vítané v našej prírodnej skupinke
https://www.modrykonik.sk/group/7197/
No neviem, ja som si z nim potrrela pery a do pol hodky som mala opuch v tvári ,začervenania, utekala som na pohotovosť a oni povedali ze aj to byva ako reakcia.takze si jen davat pozor .tak neviem.