Tee tree olej na soplíky

nikolal
2. dec 2015

Mozem tym vytierat malej nostek, ked ma sopliky?

tanika
2. dec 2015

No neviem, ja som si z nim potrrela pery a do pol hodky som mala opuch v tvári ,začervenania, utekala som na pohotovosť a oni povedali ze aj to byva ako reakcia.takze si jen davat pozor .tak neviem.

sissy27
2. dec 2015

@nikolal skôr eukalyptový olej ale nie vytierať ale do vonnej lampy, alebo kvapnúť na mokrý uterák a ten nechať cez noc na radiatore, tea tree oil je dosť silný, neaplikovala by som priamo na sliznicu, zvlášť nie u malých detí

prego81
2. dec 2015

@nikolal priklanam sa k zienkam hore. Esencialne oleje su velmi koncentrovane, ja by som ich nedala ani na kozu, nie to este na sliznicu. Pouzivam ich len do vonnej lampy. Mozno su nejake vyrobky z cajovnika (tee tree) ktore maju protizapalovy ucinok (to olej z cajovnika ma) ale kvalitny olej priamo do nosa by som nedala ani sebe.

alaguema
2. dec 2015

@nikolal používam aj priamo na kožu a sliznice, ale riedený v nejakom základnom oleji. Aj deťom. Je perfektný, má antibakteriálne a protizápalové účinky. Čistú esenciu ale malému dietku rozhodne nie.

jeennyv
2. dec 2015

@nikolal priamo v ziadnom pripade, on na nieco pomoze, ale dost casto vysusuje, to je skor na skodu potom, ked tak riedeny...ale ani to by som nepouzivala...skus si s takym neriedenim ako baby hovoria natriet nejake citlivejsie miesto a uvidis, nieto este nieco poranene alebo nieco podobne....ja som si tym natierala kutiky na vysusenie, ked sa to dostalo na pery som mala pocit, ze mi pusa odpadne...

maca283
4. dec 2015

@nikolal Vytierat by som nie treba zrietit bud do morskej vody alebo do prevarenej vody robievam to tak bezne aj pre moju malu len treba skusit na sebe aby to nebolo silne Menej je niekedy viac a pomoze to

unique26
8. dec 2015

záleží aký máte olej, nie je olej ako olej, my používame od spoločnosti JUST a žiadne opuchy nemáme a vyliečila som zelené sople do dvoch dní, tieto oleje sa dajú užívať aj vnútorne, pomarančový, citrónový, tea tree olej, olej31 ale len jedna kvapka do tuhého nosiča, ak Vás oslovilo, ste srdečne vítané v našej prírodnej skupinke
https://www.modrykonik.sk/group/7197/