Čaute maminy... Potrebujem poradiť. Syn má už vyše mesiaca súchý, dráždivý kašel. Má chytené horné dýchacie cesty. Prvý týždeň vybral ATB. Keďže nezabrali, dr nám predpísala ďalšie sirupy a kvapky ako napr. promethazin, ditustat, dithiaden, ..... Skúšala som samozrejme aj cibuľový čaj, cibuľový sirup, skorocelový sirup... Nič nepomáha ☹ Je to už vyše mesiaca a syn stále kašle. Neviete mi prosím poradiť niečo?
Ďakujem pekne za každú radu.
@kk99 aj to NaCl je fajn a vincentku naleejem klasicky do inhalatora tam je napisane max kolko sa moze ale samozrejme by som si zaobstarala ten sirup urcite pomoze.A zas ked su uplne zahlieneny tak davame triefed ale zeleny ten je na hlienovity kasel detska lekarka v ten zlty predpise.Nemate zac a ake stare mate dietatko.
Tiež sa trápime už mesiac so suchým kašlom, žiadne soplíky len kašel. Máme aj atihistaminiká v sirupe Aerius a nič nepomáha
@badimeria chodime imulogovi, robil mu testy, alergicky nie je. Davame mu dlhodobo aerius... aj fenistil som davala... uz som fakt z toho nestastna. Mal polrocnu kuru ribomunyl... Ten polrok bol celkom fajn. Ako sa zmenilo pocasie tak sa to pokazilo. Kazdopadne vam dakujem za rady a urcite vyskusam aj sirup aj tu vincentku, dakujem moc.
@slnieckostanka aerius uziva syn dlhodobo...tiez nezaera. Ked aj nejake lieky zaberu tak na chvilu ☹ Asi je take zle obdobie, strasne vela kaslov je teraz. Len mam pocit, ze uz to trva vecnost... A vy asi tiez. Davali ste aj nieco ine okrem aeriusu?
trifed, aeriius, ventolin, to su riadne chemie. Neskusali ste nieco prirodne? Skuste tannen sirup od Just, nemam s nim vlastnu skusenost, chvalabohu, lebo moje deti su na tychto produktoch vypiplane a este taky dlhotrvajuci kasel nemali, ale mam zakaznicky, ktore si ho velmi chvalia a vzdy beru do zasoby. Urcite mate vo svojom okoli niekoho, kto vam ho objedna a ak nahodou nie, kludne mi poslite IP
Určite tu Vincentku treba skúsiť. Suché, kašeľ vie potrápiť, poznám to podľa seba. Keď ma to drapi, tak kašlem mesiac. A ja nikdy nevykasliavam, stále mam len suchý kašeľ. Zvlhčujem. 😉 Ono to prejde, len to potrvá.
Mne aj malému (4,5r) teraz nedávno výborne zabral na suchý dráždivý až dusivý kašeľ Robitussin sirup. Mne sa ho konkrétne nepodarilo zbaviť ani po ATB, až po Robitussine.
Ake antibiotika uzival? Robila mu lekarka vytery? Brala mu krv na zistenie plucnych chlamydii?
@kk99 sirup triefed zlty nam vyborne zabere vzdy na suchy kaswl on uz obsahuje aj antihistanikum.A my este aj inhalujeme vincenttku inhalatorom.Mali ste ten sirup?