Dobrý večer mám zistené baktérie klepsielu a stafylokoka sú to takzvané superbakterie.
Máte nejaké skúsenosti s alternatívnou liečbou? ATB zásadne odmietam nakoľko na tieto baktérie už vôbec nezaberajú a ešte viac rezbijaju imunitu.
Poprosím o radu prípadne nejaké alternatívy na prírodnú liečbu.
Dakujem
@salko17 nie hlupost ak ty neuzivas atb tak u teba zoberie kazde atb a superbakrteria je to len preto ze prave ludia ako ty odmietaju atb a potom ked sa z vykluje
tazka infekcia kt
ta dostane to komy tak sa ta nik nebude pytat ci chces alebo nechces atb. Bez liekou
ta tie bakterie casom zabiju a zbytocne nakazis ludi z tvojho okolia !
@salko17 toto sú bežné baktérie, kto ti nakukal takú blbosť, že superbaktéria? Ujo google?
Tak potom si prečítaj i to, že v odôvodnených prípadoch pri bakteriálnych infekciách /čo Ty máš/ sú liečbou práve ATB.
No ale ak si myslíš, že sa vyliečiš čajom z púpavy, tak do toho!. Len ľutujem Tvoje okolie, ktoré svojou nezodpovednosťou môžeš nakaziť a spôsobiť mu tým vážne komplikácie.
Takou superbaktériou je napr. MRSA - meticilin rezistentný stafylokok aureus, čo Ty chvalabohu nemáš, takže kľud.
ja si myslim, ze to, ci treba atb, zavisi aj od problemov. ak nemas problemy, tak nemusis brat lieky. ja som raz mala hemofila, bolelo ma hrdlo, horucka, dutiny. dostala som jedny atb, nezabrali. potom sa ukazalo, ze bol bacil na ne rezistentny, dostala som druhe. hrdlo a dutiny mi presli, ale zacala som kaslat. na plucnom mi dali tretie silnejsie atb. kasel presiel, chora som sa uz necitila, ale bacila mi v hrdle zas nasli a dr povedala, ze uz mi neda nic, vraj to ma prejst uz same. a po case aj preslo.
Dobrý večer chcem sa pripojiť do diskusie ohľadne superbaktérie klepsiela, ktorú som mal tiež a mal som ju v tráviacom trakte.
Tak ako to spomina valy, že jej lekari stále predpisovali iné ATB a tie vôbec nezaberali tak aj ja mám takú skúsenosť. Lekari ATB na nás skusaju ako na mysiach. Píšem to lebo mám s tym skusenost a nie ako tu píšu poniektorí a to len píšu no žiadnu skúsenosť nenapisali.
Mne ATB klepsielu len potlačili niekde do pozadia. Pri jej zistení bola len v hrubom čreve no po akoze vyliečení s ATB sa mi tak premnozila že bola v celom tráviacom trakte.
Už som si povedal že žiadne ATB, tie mi len zničili imunitu spolu s klepsielou.
Ja som dostal kontakt na jedného pana, ktorý vyrába prirodne zazvorove antibiotikum. Objednal som si mesacnu kúru zázvoru a následne mi odporučil kurkumovu.
Ked som to začal uzivat po pár dňoch som mal stolicu riedku a mazlavu na čo ma aj výrobca upozornil, že to pôjdu zo mňa parazity a baktérie usadene v tele. Nedost že som mal v tele klepsielu este mi tá baktéria a atb čo som bral pred tym narušili imunitu a nastal na mojej koži rozmach atopickeho ekzému. Užíval som to zazvorove antibiotikum mesiac a vysledky sa dostavili - klepsiela je už minulosť a postupne si už dávam aj kožu dokopy a to teraz používam od toho pána kurkumove antibiotikum, ktoré je silné protizápalové a tiež je super na ochranu pred parazitmi a baktériami.
V prípade záujmu viem poskytnúť kontakt na toho pána.
Prajem veľa zdravia
Ďakujem za super odpoved a hlavne že ste mi napísali vašu skúsenosť kinaj9452.
Môžem teda poprosiť kontakt na toho pana. Objednám si aj ja to antibiotikum a dám vedieť ci zabralo.
Dobry deň posielam kontakt na výrobcu:
Ďakujem včera som objednal mesačnú kúru.
Potom píšem že čo a ako
Dobrý večer píšem vám po mesačnom užívaní zazvoroveho ATB, ktoré som si objednal.
Takže môžem napísať že stafylokoka, ktoreho som mal v nose a prechádzal do ucha a späť už nemám. Cítil som to asi po dvoch týždňoch kedy mi uvoľnilo dýchacie cesty a odľahlo v ušiach. A včera som bol pre výsledky u lekára a safylokok je preč.
Čo sa týka klepsiely este stale je no ostala zabrzdena v pazeraku a žalúdku čo je skvelé lebo ona dokáže zaplavit celý tráviaci trakt.
Idem do ďalšej dávky ATB zo zázvoru ale teraz mi bolo odporučené výrobcom kurkumove ATB a až potom zazvorove.
Som úplne happy z toho že to ide aj bez chemických ATB a cítim sa po asi pol roku úplne že skvelo
Este som zabudol ten pán už má aj FB a pridáva tam zaujímavé články a dá sa už aj tam objednať ATB. Vyrába kurkumove, zazvorove a uz aj škoricove
https//m.facebook.com/friends/center/requests/?mff_nav=1&fb_ref=jwl#!/prirodne.antibiotika.5?ref=bookmarks
Dobry den, prosim Vas viete mi napisat meno pana, ktory vyraba tie prirodne antibiotika? Dakujem pekne.
Ahoj. Nepises, aké zdravotné potiaze máš. Predpokladám, že oblasť dýchacích ciest. Skús tinkturu z Kapucinky väčšej, aspoň 3 týždňovú kúru. Je to silné prírodné antibiotikum, mám s ňou dobré skúsenosti.