Vie mi niekto povedať prečo sú homeopati proti všetkým očkovaniam?Ja mám rôzne očkovania,aj na covid len ma to zaujima
Precitaj si o homeopatii na stránke lovci sarlatanov
Nie, nie su.
Určite nie sú. Syn mal pediatričku (teraz už na dôchodku), ktorá bola aj homeopatička, ale vykonávala bežnú prax so všetkými očkovaniami. Ak niekto prejavil záujem o homeopatiká, poradila, inak predpisovala úplne normálne lieky. Bola to skvelá lekárka.
Nie, nie sú všetci proti očkovaniu. Nakoľko som veriaca, tak homeopatiu nevyhľadávam, len raz som sa dala zo zúfalstva oblbnúť (molusky u dcéry, ktoré som nechcela dat bolestivo odstraňovať) a na tom jednom stretnutí prišlo aj na túto tému.
Moja predchadzajuca lekarka bola homeopaticka, ktora by opichala vakcinami vsetko zive, aj preventivne viac krat😀😵🤯 takze odpoved na tvoju otazku, nie vsetci su proti ockovaniu, niektori su velmi silne proockovaci homeopati. Ziadny extrem nie je dobry...
@mima172 nerypem. iba sa pytam zaujima ma to... co ma viera s homeopatiou? akoze veriaci nemozu vyuzivat silu prirody alebo? nerozumiem...
Podla vzorky lekarov co poznam, mi to vychadza tak, ze ti co su naozaj homeopati, tak ti su aj proti ockovaniu. Ti ostatni beru homeo ako dalsiu moznost privyrobit si, alebo to jednoducho beru ako placebo s tym, ze v lespom pripade pomoze a ak nie, tak ani neuskodi.
@skorpionik30 Jasne, ze môžu využívať silu prírody, no pozri si niečo o samotnej príprave homeopatickych liekov (riedenie, množstvo účinnej látky atď). Nevravím, že homeopatia nemá niečo do seba, no verím skôr, že ide o silu toho zlého (a to má obrovskú silu). Nie som žiadna fanatička, to určite nie, no rozhodla som sa radšej neísť cestou homeopatie pri riešení zdravotných problémov 🙂
pediatricky si privyrabaju predajom predrazenych a neucinnych homeopatik? Hmmm dobry biznis plan.. ale aj tak je to opovrhnutiahodne..
@vanda323 ved uz odpísala vyššie🙂
@skorpionik30 Necitam csetkot
@vanda323 Ahoj 🙂 Keď to mám napísať tak nadnesene, no vystihujúc pointu, tak v podstate ide o druh mágie, vieru v samoliečbu, akoby nadprirodzenú silu človeka. Zakladateľ (Hahnemann) bok ezoterik, uznával energie.
Je to celé na dlhú debatu, ja sama som kedysi užívala homeopatiká (ako nefrologicky pacient) a polepšilo sa mi. Myslim, že ma vyliečila tá viera v to, vtedy som velebila tie cukrové guľôčky 🤭
Nechcem ísť do detailov, aby som nevyznela ako nejaký blázon, no akonáhle som s tým sekla, lebo som si o tom veľa načítala, akoby som sa vrátila k viere, tak vtedy sa mi začalo vserko kaziť, hrozné obdobie.
@skorpionik30 lebo su teorie, ze homeopatia je spojena s bielou magiou, viac ti neviem povedat...mozno niekto tu bude mat relevantne info
Homeo patrí k bielej mágii. Tá mágia je hlboko v nej. Otvárate svoju dušu zlému/diablovi či ako ho mám nazvať... To isté aj kadejaké červené šnúrky na rukách... To isté zoči či ako tomu hovoria... Nič to nemá s Bohom. Viete, že aj zlý pomaha? Ale iba dočasu... U nás na dedine bolo veľa takých babiek čo robili čary-mary, popritom pri vás vyriekali rôzne veci... Viem, že sa akoby ,,modlili,, odzadu... Manželova babka bola jednou z nich. Oni musia svoj kvázi dar odovzdať ďalej ďalšiemu pokoleniu,ináč budú trpieť. Nakoniec ani jedna z jej dcér to nechcela ďalej robiť, babka zomierala v ukrutných bolestiach, nevedeli s ňou poradiť. Dlho sa trápila a vedela kvôli čomu. Do posledného dychu žiadala svoje deti aby im to mohla odovzdať. Mala hrozne rany po tele, plazila sa po zemi. Nakoniec si to všetko zobrala do hrobu. ľudia v dedine také ešte nevideli čo sa s ňou dialo.
Povedzte mi ako môže niečo čo je niekoľkonásobne zriedenie pomáhať? Poznám homeopatov, ktorý robia tinktúry, alkohol a bylinky vylihovanie. Dobre to by som ešte brala, ale načo potom tie tinktúry niekoľkokrát riediť? Ako to má potom pomôcť? Neodporúčam vám to ani ako neveriacej, a už vonkoncom nie ako veriacej.
@bianca11 dakujem zaujimave.....pozrela som si
Ja som homeopat a som zaockovana. Je to velmi individualne, nemozete vsetkych hadzat do jedneho vreca.
@janai1 janka nemate pravdu. Moj syn bol ockovany normalne a prave ten "v cinskej medicine" horuci toxin" nam sposobil exem. Vyskusala som vsetko a jedine co mi davali boli kortikoidy co som odmietala lebo to riesi dosledok nie pricinu. A a na cinskej klinike mi vysvetlili, ze ked uz niekto chce dat ockovat tak sa na to pripravit a hned po ockovani prist na ihlicku. Aj terapwuti maju rozne nazory ale ockovacie latky ci sa nam to paci alebo nie sposobuju vela problemov malym detom co je zapricinene zmenou zlozenia vakcin, mnozstvo, intenzita a plno ineho. A to nie som proti ockovaniu ale dosledky citim jasne. A na klinike nam exem vyliecili jednou ihlickou .. asi tolko
nepovedala, by som, ze to je pravda, kazdy ma iny nazor na ockovanie a teraz rozpravam o vsetkych ockovaniach ako takych. ci tak ci onak, je to kazdeho rozhodnutie ako s tym nalozia zbytocne je sa tu osocovat a vadit sa kvoli tomu
Lebo existujú "eko bio mamičky" ktoré sa nechajú obtiahnúť o peniaze... A potom tu máme epidémie osýpok a podobne úplne zbytočne...