Skúsenosti so sirupom Harmonelo

michaela404
2. jan 2024

Máte niekto skúsenosti so sirupom harmonelo

pe_mi
2. jan 2024

@michaela404 brala som 6mesiacov,nevidela som žiadne výsledky.ale že žiadne.

belle_vie
2. jan 2024

Kontaktovala ma pani, ktora ich chcela predat mojmu dietatu na ekzemy. Ako presviedcaci dokaz mi poslala nejake linky na webinare, kde sa podobne sarlatanky utvrdzovali v ucinkoch ( samozrejme webinar bol na pozvanky a nikto nestranny ju nedostal).

Potom dana pani chcela predat tieto predrazene vyrobky mojmu 4m dietatu. Okrem probiotik aj CBD olej ( opakujem, 4 MESACNEMU babatku!). Tak som sa jej zacala pytat ci je to bezpecne, ci to maju na takych detoch testovane a argumenty prestala mat, len dristy ako mi chce pomoct a ja jej neverim.

Urcite by som nic podobne nekupovala a ak uz, tak overene produkty z lekarne. A to plati pre vsetko- prebiotika, rybie oleje, chlorely.

Tieto firmy s doplnkami robia nechutny biznis so zufalymi ludmi.

bluemoon24
2. jan 2024

@belle_vie “nechutny biznis so zufalymi ludmi” lepe se to ani rict neda!

0327850788
5. jan 2024

Ked sa mojim detom po covide uplne naburala imunita,a napriek tomu,ze som nakupila z lekarne vsetko,co pediatricka odporucila,boli neustale chori,som bola vdacna za to,ze sme sa dostali ku kombinacii jacmen,chlorella a rybi olej.Mala som stastie na skvelu poradkynu,s ktorou som 3 mesiace komunikovala a naozaj sa mi snazila pomoct.Odcenila som,ze sa mam na koho obratit,za lekarnikom by som urcite nebehala ako na klavir s kazdou otazkou.Produkty ako take by som nezavrhovala,problemom je,ze ich moze predavat hocikto.Aj clovek,ktoremu vobec nezalezi na vasom zdravi a len co cez neho nieco kupite uz ho viac nevidite.Takyto predajcovia robia velmi zle meno tymto spolocnostiam. Aj na Harmonello je vela dobrych recenzii.Pre mna je dolezite,ze su moje deti zdrave a nemusim neustale chodit po lekaroch.Ale mala som asi stastie na koho som natrafila.

allesandra
8. mar 2024

Nám produkty od Harmonela veľmi pomohli. Dcéru zbavili histamínovej intolerancie, od kedy užíva sirupy nebýva chora. Nechapem tie komentare vyssie. Fakt sa oplatí vyskúšať 👍

michaela404
autor
10. mar 2024

@allesandra od koho ste ich brali

allesandra
17. mar 2024

@michaela404 písala som Vám správu. Mám tam svoj účet, takže si objednávam sama so zľavou.

mandzula
17. mar 2024

Moj postreh k Harmonelu - mame v dedine jednu hlupu, ale ze fakt hlupu zenu (moja rovesnicka, poznam ju odmalicka), ktorá na materskej zrazu zacala robit s Harmonelo, po chvili mala pred domom zaparkovane nove auto s polepmi a na FB, ze dosiahla neviemaku leader uroven - v poctivom biznise nemozne. K tomu na FB kadejake zdielacky "Svet bohatych", motivacne citaty, ako sa da dosiahnut vsetko, co chces, fotky z ich smejdackych teambuildingov a ine chvostoviny. Plus ako co liecit - zena s ucnovkou!
Tieto firmy vyuzivaju hlavne zeny na materskej, rodicovskej a tesne po, ktore maju financnu a osobnostnu krizu, nabulikaju im super turbo rychly karierny rast, daju auto s nalepkami Harmonelo snad aj na motore a pocit nevidaneho uspechu za kratky cas. A ked este zeny mozu davat fotky, ako produkty laduju do svojich deti rovno vo svojej kuchyni, to nalomi aj tu neveriacu Marku odvedla.
Ma to vsak jeden hacik - predaj drahych produktov - mozno aj ucinnych, ale mozno presne takych istych, ako su tie lacnejsie, ale pointa je taka, ze ked aj taka bezna mamka moze dostat auticko, asi tie produkty musia byt vynimocne, ved inak by si na to auto nezarobila.

allesandra
17. mar 2024

@mandzula ano ked sa niekto snazi je hlúpy? A ked mamicka na materskej urobi nieco preto aby sa mala lepsie, tak hned zbohatla na tom ze oklamala vsetky svoje kamosky aby na nich zarobila?
Podla mna z vas hovori zavist. Nerozumiete tomu systemu, tak ho nehodnotte.

mandzula
17. mar 2024

@allesandra nie, nie, ona je naozaj hlupa, to je fakt, tym padom jej proste neverim, ze vie cokolvek podstatne o tom, ako riesit zdravotne problemy, s tym nic nespravim. A ja vobec neriesim zeny, ktore to robia, skor system tej firmy, ktora prave taketo zeny oslovuje, lebo vie, ze sa lahko chytia.
A o zavist rozhodne nejde, ja si viem zarobit bez toho, aby som niekomu nukala predrazene produkty so zazracnym ucinkom. Nie kazdy, ktory si dovoli spochybnit a neverit, zavidi.