Ahojte maminy, mate niektora skusenosti s propolisom teda prop.tinkturou pre deti alebo s vcelou matetskou kasickou u svojich deticiek?
mz propolis pouyívame aj pre deti. základ je asi či dieťa nie je alergické na med a všelie produkty a ak nie tak skús. synovi veľmi pomáha "štrafík" do uška, kde namočím vatu do propolisu a dám mu do uška a do rána zaručene prejde (uňho) bolesť ucha. tiež sme strikali špeciálnu propolisovú tinktúru do hrdla keď bolo veľmi zle a dokonca sme aj kvapli do nosa (zmes harmančeka a propolisu). nás mamka liečila s propolisom bežne a dodnes ho pri svojom liečení užívam pri rôznych zdravotných problémoch. na čo konkrétne to chceš použiť a aké veľké dieťa?
@biokozmetika deti maju 2 a 5 rokov su casto chori ten starsi ma von nosnu mandlu tak trocha lepsie a ten mladsi vraj ma krcnu mandlu a mame caste anginy ale aj bezne nachladenia ci kasle. Takze nato a aj na posilnenie imunity.
podľa mňa v malých dávkach na začiatok môžeš vyskúšať. ak majú celkovo problém s imunitou treba pozrieť na stravu tam je základ a potom my si pomáhame- probiotika, vitamín C a veľa športu a veľa pohybu na vzduchu...
ja dávam propolisové tabletky, rozpustím do čajíka, nám to pomáha... ale kašičku som ešte nedávala...
@biokozmetika mozem vediet kde dostanem kipit tu specialnu tinkturu propolisovu na hrdlo,dakujem
mi používame propolisové tablety z forever a pomohli nám veľa krát... aj pri virozach... napíšte ak máte záujem....
Včelia kašička sa deťom nedáva, lebo ovplyvňuje hormóny
Ide o to na co chces propolis pouzit, ale materska kasicka sa urcite detom neodporuca. Tuto info som dostala priamo od vyborneho slovenskeho vcelara.