Skusenosti s mladým jačmeňom a chlorellou od inej značky ako Green Ways

truskowka
12. okt 2016

Dobrý deň. Už dva roky sme celá rodina na mladom jačmeni a chlorelle. Začali sme to kvôli môjmu synovi, ktorý mal zdravotné problémy ako alternatívnu liečbu. V poslednom čase je to však dosť finančne náročné a preto hľadám adekvátne kvalitnú náhradu,ktorá nie je tak finančne náročná. Kto ma prosím skúsenosti so zelenými potravinami? Ďakujem za reakcie 🙂

dia_16
14. okt 2016

Dobrý deň,
neviem čo je pre Vás finančne náročné, ale ja mám dobrú skúsenosť s Chlorelou od Finclubu - je to spoločnosť, ktorá má veľmi kvalitné prírodné prípravky z Fínska, patrí medzi špičku v oblasti výživových doplnkov a zdravej výživy, (je držiteľom AAA ratingu) cena tohto prípravku je za balenie 115 tbl - 39 Euro a za balenie 290 tbl - 39 Euro. Užíva sa 5 tbl denne ( 3 tbl ráno a 2 tbl na obed) s dostatočným množstvom tekutiny, mne len pomohla, môžem ju vrelo odporúčať. V prípade záujmu ozvite sa pre viac info.

babamamka
14. okt 2016

ahoj
ak kupuješ produkty po 48€ - tak to veru sú naozaj veľmi kvalitné. S prestávkami ich užívame takmer 10 rokov. Skúšala som aj iné ale vždy som sa vrátila k týmto výrobkom.
My sme to riešili, že sme si jeden krát kúpili jačmeň a po doužívaní zasa chlorellu. A ak synček nemá problémy znížte si dávku aj na polovicu
.

silviamlnk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gia88
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betka22betka
11. jún 2022

@dia_16 zdravím Vás. Môžem info ohľadne Finclub produktu ?