Skúsenosti s akupunktúrou, bolelo to ?

maj98
13. jan 2020

Kto ste absolvovali akupunkturu bolelo to? Prosím odporučte mi niekoho kto je v tom naozaj dobrý. Mám problémy s krcnou chrbticou, zrejme mám zaseknuty trojklanny nerv, veľká bolesť na tvári okrem toho nemôžem poriadne otáčať hlavu. Už to trvá dlhšie ale stupňuje sa to.

tibka7
13. jan 2020

Bola som na akupunkture vela krat a vobec to neboli a odporucam pani doktorku Holú profesionalny pristup

maj98
autor
13. jan 2020

@tibka7 ďakujem pekne za info, prosím ťa v ktorom meste? Poprípade mi vieš poslať na ňu link? Ďakujem

flavica
13. jan 2020

akupunktura neboli, pretoze vedia ako to robit, kam co ma ist, ale mne trvalo kym som sa na to odhodlala, ti poviem, ze muz ma asi rok prehovaral 😀

marcelik88
13. jan 2020

Este som na tom nebola ale kamoska chodieva pravidelne a ona si na to neda dopustit, vraj jej to pomohlo s vela problemami a ze to necitit proste tie hlicky, ze to je uplne tenunke

susily
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maj98
autor
22. jan 2020

@tibka7 tak dnes som to absolvovala, cítim sa lepšie a mám termín na ďalší týždeň už teraz sa teším . Vôbec to nebolelo, naopak bolo to tak príjemne že som skoro zaspala na lehatku. Najradšej by som s tými ihlami v zadku chodila stále 😁👍

maj98
autor
22. jan 2020

@tibka7 a veľmi pekne ďakujem sa odporučenie

maj98
autor
22. jan 2020

@susily prečítaj si na stránke http://terapialevice.sk/?page_id=39

tibka7
22. jan 2020

@maj98 ano a kde ste boli nakoniec ?

maj98